Vbulletin Güvenlik Kodu Hatası???
-
http://www.imageturk.com/goster.php?res=88ecabf4c61faa8be979z.JPG arkadaslar uye olurken bole hatalar alıorum butun vbulletin formlardan cozum yolu nedir yardımlarınızı bekliorum
-
valla anladığım kadarıyla orda vB ile ilgili bişe yok resim çıkmamış veya o resmi silmişler yanlışlıkla ne biliym öyle bişe. Sen o güvenlik resmine sağ tıkla resmi göster de. Yine açılmıyosa Reflesh Image var. Ona bas. inş çıkar normal bi grafik. Çıkmasa bikaç kere daha bas. Yine olmazsa en altta sağda iletişim var. oraya yaz sorunu. admin ilgilensin.
-
solediklerini yaptım ancak hala acılmıo tek bir sitede bu soru n yok hepsinde var sebebi nedir anlamadım
-
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------solediklerini yaptım ancak hala acılmıo tek bir sitede bu soru n yok hepsinde var sebebi nedir anlamadım
-----------------------------
benim forum da vBulletin ama şimdi baktım yok öyle bi sorun. senin üye olacağın yerlerde bişe var :F belki bunlar bir işarettir :| üye olman senin için iyi olmayabilir, duygularını dinle. :D -
butun vbulletin sitelerine uye olmaya calıstıgımda aynı sorunu alıoyorum resim goruntusu gelmiyor simdi baska sitelerede baktım hala yok
-
ayhun bunu yazdı:
butun vbulletin sitelerine uye olmaya calıstıgımda aynı sorunu alıoyorum resim goruntusu gelmiyor simdi baska sitelerede baktım hala yok
kendi sitemdekine demin baktım bi sorun yok. -
yok biladerim göremiorum resmi upload edip koim istiosan
-
-
barındığın serverda GD+ , GD2 ve ImageMagick modülleri kurulu değildir.Bunlar apacheye bağlı modüllerdir ve güvenlik kodlarını çıkartır.libpng ile eşdeğerdir.
server yöneticine yani host firmana söylersen kurar. -
Realist bunu yazdı:
barındığın serverda GD+ , GD2 ve ImageMagick modülleri kurulu değildir.Bunlar apacheye bağlı modüllerdir ve güvenlik kodlarını çıkartır.libpng ile eşdeğerdir.
server yöneticine yani host firmana söylersen kurar.
sorun kendi sitesinde değilmiş. Tüm vBulletin forumlarda aynısı oluyo, güvenlik kodu çıkmıyo. -
tarayıcını değiştir
bide bunu dene
Toplam Hit: 1705 Toplam Mesaj: 14