Vbulletin Lisans [Kullanmadığınız Var Mı]
-
null scriptlere pek güvenmiorm ve orjinal kaynağnadn down etmek istedim.. bukadar üzerime gelmeyn :)
-
Otistiq bunu yazdı:
-----------------------------
null scriptlere pek güvenmiorm ve orjinal kaynağnadn down etmek istedim.. bukadar üzerime gelmeyn :)
-----------------------------kimse senin 20 üyeli sitei hacklemeye tenezzül etmez.zaten çok üyen olursa vbulletin kapatır siteni...mybb rulez
-
hacklenmek sorn deil ama emin ol niyetm sadece orjinal dosyayı indirmekti.. kalsn aga vbulletin lisans falan :)
-
Otistiq bunu yazdı:
-----------------------------hacklenmek sorn deil ama emin ol niyetm sadece orjinal dosyayı indirmekti.. kalsn aga vbulletin lisans falan :)
-----------------------------usta yanlıs bildiğin şeyler var , onları buraya yazmıyorum cunku ınternette zilyon siteden öğrenebilirsin.. biraz araştır istersen.. eksik ve yanlıs bilgiyle konu acmıssın..
-
Hoca orjinalde sadece 1 alan adıyla kullanılıyor o orjinal vbulletin. Sana orjinal dosyaları versek ve kursan vbulletin mutemelen lisansı iptal eder. Kimsede 180 dolar verdiği lisansı ki her yıl üzerine birde 30 dolar 1 yıllık update parası veriliyor kimse riske atmaz o parayı.