folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vbulletin Lisans [Kullanmadığınız Var Mı]

Vbulletin Lisans [Kullanmadığınız Var Mı]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek
    null scriptlere pek güvenmiorm ve orjinal kaynağnadn down etmek istedim.. bukadar üzerime gelmeyn :)

Hayallerim ve Kendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

Otistiq bunu yazdı:
    -----------------------------
    null scriptlere pek güvenmiorm ve orjinal kaynağnadn down etmek istedim.. bukadar üzerime gelmeyn :)

kimse senin 20 üyeli sitei hacklemeye tenezzül etmez.zaten çok üyen olursa vbulletin kapatır siteni...mybb rulez

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek

hacklenmek sorn deil ama emin ol niyetm sadece orjinal dosyayı indirmekti..  kalsn aga vbulletin lisans falan :)

Hayallerim ve Kendim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Otistiq bunu yazdı:

hacklenmek sorn deil ama emin ol niyetm sadece orjinal dosyayı indirmekti..  kalsn aga vbulletin lisans falan :)

usta yanlıs bildiğin şeyler var , onları buraya yazmıyorum cunku ınternette zilyon siteden öğrenebilirsin.. biraz araştır istersen.. eksik ve yanlıs bilgiyle konu acmıssın..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Hoca orjinalde sadece 1 alan adıyla kullanılıyor o orjinal vbulletin. Sana orjinal dosyaları versek ve kursan vbulletin mutemelen lisansı iptal eder. Kimsede 180 dolar verdiği lisansı ki her yıl üzerine birde 30 dolar 1 yıllık update parası veriliyor kimse riske atmaz o parayı.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 1802 Toplam Mesaj: 16