folder Tahribat.com Forumları
linefolder Database - Veritabanı
linefolder Vbulletin Sql"İ Başka Servere Taşırken Sorun Çıkıyor

Vbulletin Sql"İ Başka Servere Taşırken Sorun Çıkıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar eski serverdayken, veritabanı adı ve username farklıydı, yen serverda ise ikisinin aynı olmasını istiyor,bir ben forumu eski haliyle servere mı atacağım yoksa yeniden kurmayı mı deniyeceğim emin olamadım, nasıl yapmalıyım?

jack daniels 160 yaşında
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    config veya setting dosyasından değiştir istediğin kullanıcı adını parolayı gir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hacı giriyorum onlarıda hata veriyo yinede a.q anlamadım. Forumu normal ftpye mi atıp devam mı edicem yoksa, yeniden mi kurmayı deneyeceğim ?

jack daniels 160 yaşında
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Forum taşırken yeniden kurulum yapmana gerek yok, aşağıda adımları sıralıyorum;

Eski hosttaki, forum dosyalarını aynen indir. Sonra o dosyaları yeni hosta yükle,
    Eski hosttan veritabanını yedekliyip, yeni hostta veritabanı oluştur bunlara kullanıcı adı, parola tanımla ve hosttan aldığın dbyi yükle..

En son olarakta, config dosyası olur oraya yeni hostta oluşturduğun vt kullanıcı adı ve şifresini gir. İşlemleri doğru yaptıysan taşıma işlemi büyük ihtimal tamamlanmış olur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam yaptım dediğin gibi herşeyi ama çalışmadı, msn verebilir misin beraber bi baksak?

jack daniels 160 yaşında
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    veritabanının kullancıı adı şifresi ve yolu doğru, bunladan eminim, başka bir sebebi olabilir mi?

jack daniels 160 yaşında
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Erkek
    Hata veya problem nedir?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    The database has encountered a problem, yalnız sıfırdan kurar gibi yaptığımda tabloların hepsini görürüyor, aynı configi eski foruma atıyorum, database error veriyor.

jack daniels 160 yaşında
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

veritabanınıyeni servere taşırken şöyle bi hata veriyo, eski serverdayken bu hatayı veriyodu arasıra sitedeyken, bunla bi alaksı olabilir mi?

Hata

SQL sorgunuzda bir hata olduğu görünüyor. Eğer varsa, aşağıdaki MySQL sunucu hata çıktısı, sorunu teşhis etmenizde ayrıca size yardımcı olabilir.

ERROR: Bilinmeyen Noktalama İşareti Dizgisi @ 6
    STR:>
    SQL:

Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in D:\Home\xxxx.com\httpdocs\forum\includes\adminfunctions_backup.php on line 83

Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in D:\Home\xxxx.com\httpdocs\forum\includes\class_core.php on line 3003

Failed loading C:\Program Files\Zend\ZendOptimizer-3.0.0\lib\ZendExtensionManager.dll
    Failed loading C:\Program Files\Zend\ZendOptimizer-3.0.0\lib\ZendExtensionManager.dll

SQL sorgusu:

Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in D:\Home\xxxx.com\httpdocs\forum\includes\adminfunctions_backup.php on line 83

Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in D:\Home\xxxx.com\httpdocs\forum\includes\class_core.php on line 3003
    Failed loading C:\Program Files\Zend\ZendOptimizer-3.0.0\lib\ZendExtensionManager.dll Failed loading C:\Program Files\Zend\ZendOptimizer-3.0.0\lib\ZendExtensionManager.dll

MySQL çıktısı:

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '

Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in

jack daniels 160 yaşında
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Erkek

Sanırsam db işlemlerini VB'nin admin panelden yaıyorsun DB'yi yedeklerken ve atarken phpmyadmin kullan, büyük ihtimal sorun çözülecektir. Ama önce tekrar dbyi sil oluştur.

Birde DB'nin tam olarak yeni hostuna atıldığından eminmisin?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Admin panelinede ulaştırmıyo hocam, yedeklerken phpmaydmin kulanmadım vbulletinin admin panelinden yedekledim, atarken phpmaydminle atıyorum, phpmaydmin 6 parçaya bölerek attım eni servere.

jack daniels 160 yaşında
Toplam Hit: 4692 Toplam Mesaj: 15