Vcd Dükkanı İle İlgili Bi Soru
-
küçük bi vcd dükkanı devralmayı düşünüyorum. malüm böyle dükkandan ekmek yemek için kopya cd yapmak gerek . vizyon filmlerini yeni çıkan mp3'leri felan...
ama yasal olmayan işi yapmanın cezası ağır olarak biliyorum (100milyar gibi + hapis )
daha önce hiç bu işi yapıp da baskın yemiş olan , ceza almış olan warmı ? yada ne gibi tedbirler alabilirim :)
lütfen olayı cıvıtmadan bi bilgi paylaşımı yapalım :D teşekkürler
-
burayı incele biraz fikir edinebilirsin: Tahribat hayattır...Tahribat sevgidir...Tahribat özgürlüktür...
-
ya denizlide pek denetim olmuyo olarak biliyorum ama yinede insan ister istemez korkuyo :S
-
niye kopya satacaksınki? insanların emeğini yeme derim. bi işide adam gibi yapın ya
-
sonuna kadar warez sonuna kadar korsan =)
dükkan nerede biraz kuytu yerde olsun ve küçük bi yer olsun
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------
niye kopya satacaksınki? insanların emeğini yeme derim. bi işide adam gibi yapın ya
-----------------------------sen internet kullanıyor musun ?
-
bizim burdaki dükkanlarda cd rafları var gizli bölmeli zaten bilenler hemen o raflara gidiyolar orda bakıyolar . :D
-
işi yasal olarak yaparsam para kazanamıcam da ondan ;) ki bunu tek böyle yapan ben değilim heralde deme =)
-
linkin bunu yazdı:
işi yasal olarak yaparsam para kazanamıcam da ondan ;) ki bunu tek böyle yapan ben değilim heralde deme =)
ben D&R dışında bunu yasal olarak yapan görmedim. =)
-
valla ben çavuşbaşında oturuyorum burada bu işleri yapan büyük dükkanlar va meydanda aynı şekilde kavacıkda karakolun karşısındada var korsan yani çok var
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------sen internet kullanıyor musun ?
-----------------------------internetten film indirmek başka, hırsızlık yaparak para kazanmak başka şeyler hoca