Vcd Yapmam İçin Program ?
-
total ilk cdyi güzel çevirir 352x288 olarak ama ikinci cdyi bozar, denedim biliyorum
hacım senin işini ya ulead video studio yada TMPGenc çözer, bir buçuk yıl kadar CD markette çalıştım TMPGenc hepsini yapıyor, indir kullan beğenmezsen yüzüme tükür, örneğin 700 MB avi dosyasını indiriyorsun forumlarda değil mi filmin tamamı sığmıyor 80 dklık cdye, sende TMPGenc ile ilk 1s 20dk'lık kısmını kesiyorsun daha sonra kalan kısmını da kesiyorsun ve elinde 2 parça video oluşuyor, bunu istediğin formatta kaydedebiliyorsun, DVD HD VCD MP4 MKV ne istersen, bilgisayarının performansına göre 10-20 dk da keser atar:) -
kahramanmi bunu yazdı:
-----------------------------
aga biraz sosyal muhendislik olmayacak ama kesin cözüm
1. elindeki mpgnin codeci eger vcd codeginde ise uzantısını ve ismini değiştir. AVSEQ01.dat dosya adı doru olmaya bilir vcd de doğrusu yazar
2. elinde eger varsa herhangi bir cvd cdnin tamamını bilgisayara kopyala alt klasorlerle
3. koplayadığın klasorlerdeki video dosyası ile senin adıı deistirdiğini değiştir cd ye bas çalışır
ama elindeki mpg uzantılı dosyanın kodeği vcd ye uyumlu deilse yemez haberin ola
dipnot: vcd deki .dat olan dosyaların uzantısını mpg. olarak cevirirsen sorun olmadan acar
ornek ren avseq01.dat xxxx.mpg gibi
umaım işine yarar
-----------------------------Deneme çalışmaz hocam aynısını ben yaptım okumuyor cunku dier dosyalarda o vcd imagesinin bilgileri var uyumsuz olur okumaz :)
-
tam emin olmamakla beraber canapus procoder bu işi görür diye tahmin ediyorum çok kullandım ama vcd ile hiç işim olmadı ama hemen hemen bütün formatları desteklediğini biliyorum. hem formatlayıp hem cd ye basacaksan edius programıyla beraber yapablirsin diye tahmin ediyorum. eğer halledemezsen ve önemli bişeyse ben bişeyler yapmaya çalışırım.
-
rido59 bunu yazdı:
kahramanmi bunu yazdı:
aga biraz sosyal muhendislik olmayacak ama kesin cözüm
1. elindeki mpgnin codeci eger vcd codeginde ise uzantısını ve ismini değiştir. AVSEQ01.dat dosya adı doru olmaya bilir vcd de doğrusu yazar
2. elinde eger varsa herhangi bir cvd cdnin tamamını bilgisayara kopyala alt klasorlerle
3. koplayadığın klasorlerdeki video dosyası ile senin adıı deistirdiğini değiştir cd ye bas çalışır
ama elindeki mpg uzantılı dosyanın kodeği vcd ye uyumlu deilse yemez haberin ola
dipnot: vcd deki .dat olan dosyaların uzantısını mpg. olarak cevirirsen sorun olmadan acar
ornek ren avseq01.dat xxxx.mpg gibi
umaım işine yarar
win7'nin dosyalarının adını uzantısını xp ile değiştirelim yutturalım. o hesaba gelmiş -
kararti bunu yazdı:
tam emin olmamakla beraber canapus procoder bu işi görür diye tahmin ediyorum çok kullandım ama vcd ile hiç işim olmadı ama hemen hemen bütün formatları desteklediğini biliyorum. hem formatlayıp hem cd ye basacaksan edius programıyla beraber yapablirsin diye tahmin ediyorum. eğer halledemezsen ve önemli bişeyse ben bişeyler yapmaya çalışırım.
-----------------------------bunuda deneyim hoca :)
evet başka varmı beyler :) a.q bi vcd ne hale getirdi bizi ya