Vds - Vps Yardımcı Olacak Murıd
-
Yaaa müridLer Hızlıca DownLoad ve Hızlıca UpLoad yapabilmek için şu sunucu kiralama işine girişmek istiyorum...
Ama bu konularda pek bilgim yok , yardım lazım ...
* Önerebilecegınız sunucular? Fiyat yönlu , Kalite yönlu?
* Destek Yardım?
* Bir de hangısını kıralayacagız VPS mı VDS mı? Nasıl yonetıcez?
* Bunlara indirdigimiz Down / Up yaptıgımız seylerı kendı PC mıze atmaya kalktıgımızda hız nasıl olacak?:
* İndirdigimizde yine bir işletım sıstemı ıcerısıne mı ınıyor? Wındows a mı yada baska ısletım sıstemıne vss vss?
* Yönetımı nasıl oluyor?
* Oraya ındırdıgımız bir vıdeoyu kendı pcmızde ızleyebılıyormuyuz ? Vsss vss ...
Biraz bilgilerınıze , tavsıyelerınıze , yardımlarınıza ihtiyac :) -
yeni konu açmayım dedim. dostlar yutup için vps lazım f iber server.com.tr'de bana uygun paket buldum fakat güvenilir konusunda emin olamadım daha önce var mı buradan alışverişi olan

-
adeleks bunu yazdı
yeni konu açmayım dedim. dostlar yutup için vps lazım f iber server.com.tr'de bana uygun paket buldum fakat güvenilir konusunda emin olamadım daha önce var mı buradan alışverişi olan

hocam geçenlerde fiberserverın ovh fransada sunucuların hepsi kapandı ve kimse yedek alamadı.bence ona hiç bulasma.
digitaloceandan alabilirsin ben kurup yönetebilirim dersen.
eğer yönetemiyorum dersen guzel.net.tr de digitaloceandaki vpslere 10 tl eklyerek satıyorlar ve yardımlarını esirgemiyolar.
-
EmQceR bunu yazdı
hocam geçenlerde fiberserverın ovh fransada sunucuların hepsi kapandı ve kimse yedek alamadı.bence ona hiç bulasma.
eğer yönetemiyorum dersen guzel.net.tr de digitaloceandaki vpslere 10 tl eklyerek satıyorlar ve yardımlarını esirgemiyolar.
hocam digitalocean da torrent yasak diye biliyorum o yüzden bana uymuyor. yedeklik bi durumum olmayacak aslında torrentden indirip yutupa yükleyecem down-up olacak yani. işim bitince videoları silecem zaten
-
adeleks bunu yazdıEmQceR bunu yazdı
hocam digitalocean da torrent yasak diye biliyorum o yüzden bana uymuyor. yedeklik bi durumum olmayacak aslında torrentden indirip yutupa yükleyecem down-up olacak yani. işim bitince videoları silecem zaten
ben toplam bazda 2 aydır torrentte takılıyorum digitalocean da, bir sıkıntı yaratmadılar henüz.
-
adeleks bunu yazdıEmQceR bunu yazdı
digitaloceanda bir kaç ay torrent kullanmıştım sorun olmadı
-
sen digitalocean'a ticket atıp "abü torrent yasak mı" dersen tabii ki yasak diyeceklerdir
ama herhangi bir yaptırım uygulanmıyor torrent kullandığında (firma ismini tehlikeye atacak herhangi bir soruna yol açmadığın sürece)
-
tamamdır saolun yarın digitalocean'a 5 dolar ateşleyim o zaman :d
-
-
Digitalocean torrent kullandım diye uyarı gönderdi bana.
Vps yi kapattım bende.
-
cuneyd bunu yazdı
Digitalocean torrent kullandım diye uyarı gönderdi bana.
Vps yi kapattım bende.
seedbox olarak kullananlar var