folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder VDSL 2 Modem İhtiyacı (Evet Turknet Kullanacağım :) )

VDSL 2 Modem İhtiyacı (Evet Turknet Kullanacağım :) )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı

TurkNet başvurusu yaptım eve gelip kurulum yapıcaz dediler.

İki tane madde bağımlısı tipli serseri türknet aracıyla geldi, evin prizini dağıttılar, apartmandaki kutuyu komple bozdular tüm apartmanın interneti gitti. Kime şikayet ederseniz edip diyip çekip gittiler.

Kesinlikle muhatap yok ilgilenen de yok türknetten aramama rağmen defalarca.

Kendim yeniden para verip hat çektirdim apartmana yeni kutu falan getirdi türk telekom.

O. çocuklarına para kazandırmanızı tavsite etmem. Ülke zaten o.ç kaynıyor siz de beslemeyin.

sjdhjadjasjdjasjda hoca o ne öyle ya

bana gelen elemanları görsen diksiyon eğitimi almış gibilerdi gittim sprite falan aldım içtik makara muhabbet yolladım herifleri

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Millenicımu önermem bende modem geçirdiler bana

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Erkek

Netspeed işte müşteri servisi iyi. WhatsApp ile kontrol ediyorlar. Gereken ne ise ivedilikle yardımcı oluyorlar. 

Davetiye issterseniz atabilirim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

pandemiden bu yana turknet saç baş yolduran bir firma olma yolunda ilerliyor

arıza giderilemiyor,müşteri hizmetleri elemanlar hertürlü kıvırır kandırırlar.iptal edelim

dersiniz iptal mailleri asla ulaşmaz.faks yollayacaksınız....

mademki türksün systeme göster ürksün
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

türknetin amuğa goyim şu malum KVKK başlığını ekşiye açmak isteyen mürid çıkar mı acaba

bi ara başka operatöre geçip şikayeti basmak laızm

Edit gizleyin la sövüyoruz

noname tarafından 14/Şub/21 13:35 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheBattal
    TheBattal's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

türknetin amuğa goyim şu malum KVKK başlığını ekşiye açmak isteyen mürid çıkar mı acaba

Konuyu birileri sövsün diye açmadım ki, modem ihtiyacımı belirttim, hatta İSS tavsiyesi bile istemedim ama geldi... Hem de sövmeli...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

Ben bunu kullanıyorum. Wifi gizleme, 5g, limit ayarlama ve app uzerinde. Hepsini yapabiliyor olma gibi benim sadece bildiğim ozellikleriyle iyi bir modem. Ben de turknet kullaniyorum. Cok ta memnunum.

https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-tp-link-archer-vr300-1200mbps-vdsl2-fiyati,282052642.html

Bir var,Bir yok..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

2. El tplink w 9970 ve zyxel w3312 modem elimde mevcut. kargo alıcı dan 100 TL Ürün fiyatı. Modemler Türk Telekom. Amblemi ama diğer firmalarda çalışıyor

Ayrıca 100 adetten fazla stokla Gigaset A270 telsiz telefonda mevcut. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    alexfarrow bunu yazdı

pandemiden bu yana turknet saç baş yolduran bir firma olma yolunda ilerliyor

arıza giderilemiyor,müşteri hizmetleri elemanlar hertürlü kıvırır kandırırlar.iptal edelim

dersiniz iptal mailleri asla ulaşmaz.faks yollayacaksınız....

edevletten abonelik iptal edilebiliyor. ayrıca iptal etmeye dahi gerek yok farklı firmaya geçeceksen onlara başvur taşımak istiyorum de onlar işleri çözüyorlar

ayrıca biz turknette hız sorunu yaşıyorduk talep açtık personel geldi.. abi senin altyapı mort uydunete geç dedi ayrıca altyapıda sorun yok desem sana işçilik yazarlar ben altyapıya arıza düşüyom dedi sen de zaman kaybetmeden uydunete geç dedi :D fişeq

yunusdogan tarafından 14/Şub/21 21:34 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    TheBattal bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Konuyu birileri sövsün diye açmadım ki, modem ihtiyacımı belirttim, hatta İSS tavsiyesi bile istemedim ama geldi... Hem de sövmeli...

Affet... Modem için hem model hem ikinci el mesajları gelmiş, ari zaten yıllardır tarikatın modemcisi... Çözmüşsündür diye şeyettim..

...said addicted.
Toplam Hit: 5528 Toplam Mesaj: 46
vdsl2 modem