folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vdsl2 Kullananımız Var Mı?

Vdsl2 Kullananımız Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

West bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bahsettiğiniz şey metro adsl değil dimi
    -----------------------------

metro adsl? 

yok bea hacım geçen senelerde ttnet bangır bangır bagırıyordu vdsl2 dıye yeni bir veri taşıma yöntemiymişti neydi :) 

ama ben bu kadar pahalı oldugunu bilmiyordum 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Kullanıyorum, Allah belasını versin...

Kızılaya osursan duyulacak mesafade, kurtuluşta, 2 vdsl hattının ikiside günde en az ikişer kez kopuyor...

Üstüne üstlük modem seceneğide olmadığı için haysungmudur hayasungmudur nedir sacma salak onuncu sınıf bir cin malı cakma modem geliyor,

Modemi o kadar mükemmel yapmışlar ki, ve telekomun mühendisleri o kadar mükemmel türkceleştirmişler ki, javascript hatasından dolayı wirelessı enable edemiyorsun menüsünden...

Diğer modemi ise ondanda berbat...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    hatırlıyorum zamanında cebit ttnetin standında bangır bangır bağırıolardı vdsl2 vdsl2 diye  :D hatta artislik olsun diye canlı olarak anlık mbps ı ekrana veriyorlardı :D şimdi görüyoruz süpermiş bu vdsl2 :P
Toplam Hit: 1746 Toplam Mesaj: 14