Ve Google"Yide Hackledik!
-
Valla heyklemiş adamlar :|
-
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------ohaa !! bu .pr nerenin oluo la
edit : insan pagerank kasar
-----------------------------
.pr uzantılı siteler lehçe oluyolar ama nerenin bilmiyorum -
hasss....
iyiymiş (((:
-
JohnD bunu yazdı:
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------ohaa !! bu .pr nerenin oluo la
edit : insan pagerank kasar
.pr uzantılı siteler lehçe oluyolar ama nerenin bilmiyorum
-----------------------------porto riko nun uzantısı.
-
Dns cache poison. Server hack veya google vs. gibi firmaların hacklendiği falan yok. :D
-
SpoofU bunu yazdı:
Dns cache poison. Server hack veya google vs. gibi firmaların hacklendiği falan yok. lamerler kimi kandırıyor? :D
-----------------------------zaten nic.pr yi hacklediklerini sözliyorlar.maden bu yazdıkların kadar kolay bir olay sen yapta sende lamer ol tek:D
-
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=Kerem125%2C+Jextoxic+%2C+S3f4%2C+Redrolix%2C+Kacak&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq=
google.pr yi indexlemiş google.hacklediği sitelere kendi domaininin backlinkini verse,aldığı pagerank'ın hatti hesabu yok.
ayrıca; http://www.zone-h.org/archive/defacer=Agd_Scorp/page=1
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------SpoofU bunu yazdı:
Dns cache poison. Server hack veya google vs. gibi firmaların hacklendiği falan yok. lamerler kimi kandırıyor? :D
-----------------------------zaten nic.pr yi hacklediklerini sözliyorlar.maden bu yazdıkların kadar kolay bir olay sen yapta sende lamer ol tek:D
Demek ki senin hatan, çünkü google veya diğer .pr uzantılı sitelerin hacklendiği falan yok. Bir önceki mesajımı düzenledim. Ayrıca lamer olma gibi bir isteğim hiç olmadı bugüne kadar, hiç bir siteye index atıpta nikimi yazma gereği görmedim. Ben egomu daha faydalı işler yaparak tatmin ediyorum ;) -
ne mutlu Türkiye
-
nic.pr ye girmişler. Bizim tahribattan bi gavatta nic.tr ye girdiydi . Hatırlatırsınız microsoft tr dtp gov tr felan