Ve İlk Proje Gelir...
-
bu programı zaten yaparsınız bir şekilde ama ahmet hoca kuralcı adamdır formalitelere dikkat edin...
-
mstraker bunu yazdı:
-----------------------------bu programı zaten yaparsınız bir şekilde ama ahmet hoca kuralcı adamdır formalitelere dikkat edin...
-----------------------------aa, bizim üni.den bölümden biri daha:)
-
elfkrc bunu yazdı:
-----------------------------
Stargazer bunu yazdı:
bende lisede bilişim bölümüne nasıl 3. girdiğimi merak ediyodum, demek böyle öğrenciler sayesindeymiş :| :)
-----------------------------iyi b.k yedin :|
-----------------------------thank you god, thank you jesus
-
bana kalirsa c'i yeni ogrenmeye calisan birisine sorulucak zorlukta bi soru degil bu :S ben o yuzden sormakta hakli buldum ve cevapladim zaten ;-) [bide can skntisida var tabi isin icinde :-)]
-
GrN bunu yazdı:
bana kalirsa c'i yeni ogrenmeye calisan birisine sorulucak zorlukta bi soru degil bu :S ben o yuzden sormakta hakli buldum ve cevapladim zaten ;-) [bide can skntisida var tabi isin icinde :-)]
-----------------------------" ben 2. sınıfa yeni geçtim ilk defa proje alıyoruz. 1. sınıfta da pek çok bölümde olduğu gibi matematik fizik kimya türk dili hatta tarih falan gördük:) bölüm dersi olarak haftada sadece 2şer saat programlama( 1. dönem pascal 2. dönem c) ve bilg. müh. giriş ders gördük."
Hocam C görmüşler bir dönem, bölümü nedir bilmiyorum ama 2. Sınıf bir bilgisayar müh. öğrencisi için fazlası ile basit bu ödev.. :|
İlk senenin yazında bizden allegro ile 8 puzzle yapmamızı istediler..