Ve Kafası Kopartıldı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

o değilde yıkılmasının maliyeti 270 milyarmış

yuh amk sırf şu para çöpe gitmesin diye yıktırtmam.

yabancının dal daşşak heykellerine imrenirler bizden biri değişik bi heykel yapinca taşlarlar.

emekliye 3 kuruş zam yapmayanlar nerde bordan boktan iş var oraya para harcarlar. hepinizin mk

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

yaw bi haltada benzese bukadar abartcak ne var 

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:
    -----------------------------

zumsuk bunu yazdı:

neden bilmiyorum ama bi an abdullah öcalan öldürüldü sandım

http://thisisphotobomb.files.wordpress.com/2011/04/photobomb-that-guy-untitled45.jpg

ne ağız varmış arkadakinde

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

darkness_izmir bunu yazdı:

Sözde bir sanatçı yada sözda bir türk aydını kıllı götünü alçıdan kalıb'a alsa bunu umuma açık bir alanda sergilese bunun adı sanat olur :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Sözde bir sanatçı yada sözda bir türk aydını kıllı götünü alçıdan kalıb'a alsa bunu umuma açık bir alanda sergilese bunun adı sanat olur :)

kıllı götün estetik olanı var estetik olmayanı var, bu da göreceli bir şey, en son eminönü meydanda siyah boktan bir şey görmüştüm, sanat eseriymiş, sanatın ne olduğunu merak ettim orada, devasa heykellerde sanat aramak mantıksız, normal bir heykel düşün bir sanatçı onu bitirene kadar anası belleniyor, yonta yonta yapıyor adam :) sen betonu dökecen al sana sanat, yada demiri betona sok alın size sanat, bsg derler adama, onu geçtim direk gereksiz harcama, sanatsal bir şey de yapacak olsan bu ülkede yapmana gerek yok, çünkü bir laf vardır eşek hoşaftan ne anlar diye doğrudur ve yerindedir, sanat bu ülkeye fazla bir şey. verecen peynir ekmeğini devam edecek işine gücüne.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Yıkılır tabi insanlıktan nasibini almamış insanlar olursa.İki yıl sonra TOKİ girer oraya.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

kıllı götün estetik olanı var estetik olmayanı var, bu da göreceli bir şey, en son eminönü meydanda siyah boktan bir şey görmüştüm, sanat eseriymiş, sanatın ne olduğunu merak ettim orada, devasa heykellerde sanat aramak mantıksız, normal bir heykel düşün bir sanatçı onu bitirene kadar anası belleniyor, yonta yonta yapıyor adam :) sen betonu dökecen al sana sanat, yada demiri betona sok alın size sanat, bsg derler adama, onu geçtim direk gereksiz harcama, sanatsal bir şey de yapacak olsan bu ülkede yapmana gerek yok, çünkü bir laf vardır eşek hoşaftan ne anlar diye doğrudur ve yerindedir, sanat bu ülkeye fazla bir şey. verecen peynir ekmeğini devam edecek işine gücüne.

Müdür kıllı *öt işte ne estetiği,

Ha dersen ki " Jeniffer Lopez *ötü " o zaman estetik derim :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Birde sanat demiyorlarmı bu duruma arkadaş öldürüyor beni,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Sonuçta biri yapmış emektir ama harbiden malca birşeydi. Hadi yaptını olm bari bakımını yapın. Çimento kalıplarının izi duruyordu üstünde yahu öyle anıt mı olur?

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

İleri Demokrasilerde olağan sayılan bir karar olarak değerlendirmek lazım. Kimse maliyetine bakmaz ne de olsa Demokrasi havarisi Sn. RTE öyle uygun görmüş.

Elektrik parasını ödeyemediği için elektriği kesilen eve buzdolabı gönderilmiş bir şehirde, ülkede böyle sanatın ancak ya içine tükürülür yada yıkılır... Dünya mirası sayılan yerlerin bile görmezden gelinip Unesco'nun uyarılarına kulak asılmadığı için Dünya mirası listesinden çıkartılan İstanbul, Allanoie, laç dersi, vs. gibi yerler var iken bu heykel aslında önemsiz görülebilir, hele ki ucube ve bis2me benzese bari denilen bir eser ise...

Tiyatro ve sinemaya,sergilere, ressamlara reva görülenler ayrı konu...

Aslında dozerlerle kesmeyle biçmeyle uğraşacaklarına bu işin uzmanları var hem RTE hazretleri yakinen tanır kendilerini taşeron olarak onlara verseymiş bu yıkım işini;

adamların taş gibi referansları da var

Örnek;

Dev Buda heykellerinin roketatar ve tank mermileri ile yıkımı; Taliban inş.tah.yıkm. şirketi iftiharla sunar

http://www.habererk.com/image.php?image=files/news/thumb/9230588cb6.jpg&maxim_size=240

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
Toplam Hit: 10884 Toplam Mesaj: 73