Ve Kafası Kopartıldı..
-
o değilde yıkılmasının maliyeti 270 milyarmış
yuh amk sırf şu para çöpe gitmesin diye yıktırtmam.
yabancının dal daşşak heykellerine imrenirler bizden biri değişik bi heykel yapinca taşlarlar.
emekliye 3 kuruş zam yapmayanlar nerde bordan boktan iş var oraya para harcarlar. hepinizin mk
-
yaw bi haltada benzese bukadar abartcak ne var
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------
zumsuk bunu yazdı:
neden bilmiyorum ama bi an abdullah öcalan öldürüldü sandım
ne ağız varmış arkadakinde
-
darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------Sözde bir sanatçı yada sözda bir türk aydını kıllı götünü alçıdan kalıb'a alsa bunu umuma açık bir alanda sergilese bunun adı sanat olur :)
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Sözde bir sanatçı yada sözda bir türk aydını kıllı götünü alçıdan kalıb'a alsa bunu umuma açık bir alanda sergilese bunun adı sanat olur :)
-----------------------------kıllı götün estetik olanı var estetik olmayanı var, bu da göreceli bir şey, en son eminönü meydanda siyah boktan bir şey görmüştüm, sanat eseriymiş, sanatın ne olduğunu merak ettim orada, devasa heykellerde sanat aramak mantıksız, normal bir heykel düşün bir sanatçı onu bitirene kadar anası belleniyor, yonta yonta yapıyor adam :) sen betonu dökecen al sana sanat, yada demiri betona sok alın size sanat, bsg derler adama, onu geçtim direk gereksiz harcama, sanatsal bir şey de yapacak olsan bu ülkede yapmana gerek yok, çünkü bir laf vardır eşek hoşaftan ne anlar diye doğrudur ve yerindedir, sanat bu ülkeye fazla bir şey. verecen peynir ekmeğini devam edecek işine gücüne.
-
Yıkılır tabi insanlıktan nasibini almamış insanlar olursa.İki yıl sonra TOKİ girer oraya.
-
IRET bunu yazdı:
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------kıllı götün estetik olanı var estetik olmayanı var, bu da göreceli bir şey, en son eminönü meydanda siyah boktan bir şey görmüştüm, sanat eseriymiş, sanatın ne olduğunu merak ettim orada, devasa heykellerde sanat aramak mantıksız, normal bir heykel düşün bir sanatçı onu bitirene kadar anası belleniyor, yonta yonta yapıyor adam :) sen betonu dökecen al sana sanat, yada demiri betona sok alın size sanat, bsg derler adama, onu geçtim direk gereksiz harcama, sanatsal bir şey de yapacak olsan bu ülkede yapmana gerek yok, çünkü bir laf vardır eşek hoşaftan ne anlar diye doğrudur ve yerindedir, sanat bu ülkeye fazla bir şey. verecen peynir ekmeğini devam edecek işine gücüne.
-----------------------------Müdür kıllı *öt işte ne estetiği,
Ha dersen ki " Jeniffer Lopez *ötü " o zaman estetik derim :)
-
Birde sanat demiyorlarmı bu duruma arkadaş öldürüyor beni,
-
Sonuçta biri yapmış emektir ama harbiden malca birşeydi. Hadi yaptını olm bari bakımını yapın. Çimento kalıplarının izi duruyordu üstünde yahu öyle anıt mı olur?
-
İleri Demokrasilerde olağan sayılan bir karar olarak değerlendirmek lazım. Kimse maliyetine bakmaz ne de olsa Demokrasi havarisi Sn. RTE öyle uygun görmüş.
Elektrik parasını ödeyemediği için elektriği kesilen eve buzdolabı gönderilmiş bir şehirde, ülkede böyle sanatın ancak ya içine tükürülür yada yıkılır... Dünya mirası sayılan yerlerin bile görmezden gelinip Unesco'nun uyarılarına kulak asılmadığı için Dünya mirası listesinden çıkartılan İstanbul, Allanoie, laç dersi, vs. gibi yerler var iken bu heykel aslında önemsiz görülebilir, hele ki ucube ve bis2me benzese bari denilen bir eser ise...
Tiyatro ve sinemaya,sergilere, ressamlara reva görülenler ayrı konu...
Aslında dozerlerle kesmeyle biçmeyle uğraşacaklarına bu işin uzmanları var hem RTE hazretleri yakinen tanır kendilerini taşeron olarak onlara verseymiş bu yıkım işini;
adamların taş gibi referansları da var
Örnek;
Dev Buda heykellerinin roketatar ve tank mermileri ile yıkımı; Taliban inş.tah.yıkm. şirketi iftiharla sunar
http://www.habererk.com/image.php?image=files/news/thumb/9230588cb6.jpg&maxim_size=240