Ve Yıl 2023
-
Elimde ki kokoreç dürümünü yemeye çalışıyorum. Londra'da yine hafif bir yağmur var. Alışamadım şu memlekete diye geçiriyorum içimden. Kazılmış kafaları ile azılı holiganlar; İngiliz taraftarlarının geldiğini görüyorum sokağın karşısından. Şimdi döner bıçağı veya pala darbesi ile ikiye bölünmek, karakolda andımızı bir düzünden birde tersinden okumak var. Kendimi attığım dükkanın sahibi yaşlı sesi ile ''bunlar en azılıları, Manchester İdman Yurdu taraftarı bu köftehorlar...'' diyor. Badem bıyıklı amcanın gözlerine bakıp hayırlı işler deyip yoluma devam ediyorum. Uzaktan duyduğum kırık Türkçe ile okunan Ezanı dinliyorum...
_________________________________________________________________________________________________________________________
Arkadaşlar bu rüyayı dün akşam gördüm. Komik bir anı olarak zihnimde kalmasın diye paylaşıyorum.
Saygılar
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
Elimde ki kokoreç dürümünü yemeye çalışıyorum. Londra'da yine hafif bir yağmur var. Alışamadım şu memlekete diye geçiriyorum içimden. Kazılmış kafaları ile azılı holiganlar; İngiliz taraftarlarının geldiğini görüyorum sokağın karşısından. Şimdi döner bıçağı veya pala darbesi ile ikiye bölünmek, karakolda andımızı bir düzünden birde tersinden okumak var. Kendimi attığım dükkanın sahibi yaşlı sesi ile ''bunlar en azılıları, Manchester İdman Yurdu taraftarı bu köftehorlar...'' diyor. Badem bıyıklı amcanın gözlerine bakıp hayırlı işler deyip yoluma devam ediyorum. Uzaktan duyduğum kırık Türkçe ile okunan Ezanı dinliyorum...
_________________________________________________________________________________________________________________________
Arkadaşlar bu rüyayı dün akşam gördüm. Komik bir anı olarak zihnimde kalmasın diye paylaşıyorum.
Saygılar
-----------------------------ilginç rüya :D kitap gibi -
kurtlar vadisini çok seviyorsun galiba oradan aklında kalmış heralde:))
-
nalinisyani bunu yazdı:
-----------------------------
kurtlar vadisini çok seviyorsun galiba oradan aklında kalmış heralde:))
-----------------------------Yok aksine nefret ederim
-
bende geçen garip bi rüya gördüm mağra gibi biyerde dolap war dolabı açıyorum içinde Kur'ân var yamuk bir biçimde atılmış gibi oraya vay şerefsizler buraya böyle atmışlar diyorum düzelttim öyle uyanmıştım
-
bende her gün rüya görüyom fakat hiç birini hatırlamıyom :D
-
baba bu ruyaysa nasıl bı bılınc altın var merak edıyorum :D
-
Manchester İdman Yurdu maç kendi sahasındamı idi onu merak ettim aga.
-
Olm izlemeyin kurtlar vadisi :D
-
Manchester İdman Yurdu :DD
-
mençistır ülkü ocakları :D