Vedalaşmak ?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
yanlış anlamayın ama bu tür konuları neden aşk bölümünde açmıyorsunuz=?
-----------------------------zumsuk kardeşime katılmakla beraber naçizane bi tavsiyede bulunayım..
senin için değerli ise alnından öp ve elveda de..
hakkını helal et demeyi de unutma
-
Bi kere öpim gidicem:D
-
Senaryoya çalışır gibi gideceksin? Ben olsam içimden geleni söylerdim. Uzatmadan kısa ve öz. Eğer ilişkiye emek verildiyse dilinden bir şeyler çıkar, çıkmazsa da sorun değil. Sen her ne yaparsan yap o anı unutulmayan yapan o an değil, geçmişiniz olacaktır bence.
-
Hakkım helal sevgim haram olsun derdim cıkar giderdim.
-
Yalnızsan Eğer Bakışlarım Sende Kalsın!
Ben Şimdi Gözlerimde Şekillenen Bir Akşamın Yüreğime Düşen Şarkısındayım... -
LuCiFeR bunu yazdı:
Ben Şimdi Gözlerimde Şekillenen Bir Akşamın Yüreğime Düşen Şarkısındayım...
Böyle bi lafı söylediğinde söylediğini anlayabilen kız bırakılıp gidilirmi yav :)Hacı gideceksen bişey demeden gidecen,kız milletinin biçok üyesinin aklı bi karış havada zaten, fazla atraksiyona gerek yok kanımca...
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------LuCiFeR bunu yazdı:
Ben Şimdi Gözlerimde Şekillenen Bir Akşamın Yüreğime Düşen Şarkısındayım...
Böyle bi lafı söylediğinde söylediğini anlayabilen kız bırakılıp gidilirmi yav :)Hacı gideceksen bişey demeden gidecen,kız milletinin biçok üyesinin aklı bi karış havada zaten, fazla atraksiyona gerek yok kanımca...
-----------------------------oda dogru aslında. ben açıkcası dogallıktan yanayım dogum gunu bılmem ne ozel zamanlardakı msjlarım sözlerım hep dogaclama olmustur
ve yüreginden ne geciyorsa onu söylemeni tavsiye ederim gercekten sevıyorsan biz ne desek boş aslında...
-
alnından öpecek, o kadar yakınlaşabilecek, öyle romantik ortamlar yaratabilecek kadar aralarında birşey olsa ayrılmazlar zaten.
duruma bağılı buba. eğer nedenini bilmiyorsa muhabbet orda yoğunlaşır, biliyorsa ek cümlelere hiç gerek yok zaten.
-
''vedalar koysda bazen gıtmek gerekır mesle beklemektır melse özlemektir belkı bn yanıldım sorunum depresfıdir ''
-
Unutulmamak için son söz olarak ne dersen de yeterli olmaz emin ol.. Senin onda edindiğin yer önemli..
Kız aptal aşıksa (!) ömrünün sonuna kadar unutmaz da karşıdaki unutması için bissürü şey yapar bi de..
Garip lan :|