Vejeteryan Müritler
-
Kardeşim ben bu dünyada en sevdiğim şeylerden biri kırmızı ettir açıkçası :\
Hele böyle tava pirzola kavurma kebap çeşitleri öncelik patlıcanlı ve ciğere ait. Offf.
Bence sen buna merak sar.
-
Genlerimden dolayı;
et rakı tatarın hakkı :)
nasılki oksijensiz yaşamımızı sürdüremezsek bende kırmızı etsiz yaşamımı sürdüremem :|
-
Kebapsız bir hayat düşünülemez.. :|
-
ruhsal gücünü geliştirmek isteyenler vejeteryan olmak zorundadır belli bir seviyeye gelene kadar et yemezler :D
ayurveda iismli bir kitap var dr.ender saraç'ın yazdığı onu okumanı tavsiye ederim.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
ruhsal gücünü geliştirmek isteyenler vejeteryan olmak zorundadır belli bir seviyeye gelene kadar et yemezler :D
ayurveda iismli bir kitap var dr.ender saraç'ın yazdığı onu okumanı tavsiye ederim.
-----------------------------Bitkisel hayat diyorsun yani :D
-
BeelzeBuB bunu yazdı:
hocam merka sarmak nedir ya ideoloji mi bu :D ben midemi bulandırdığı için yiyemiyorum kokusunu duyduğum da bile çıakrıcak gibi oluyorum. Ancak pişerken görmezsem ve yanacak derece de çok pişerse yumuşaklığı kokusu herşeyi giderse yiyebiliyorum :D oda ayda yılda 1'e denk geliyorprotein önemlidir.
Aslında ideolojide sayılabilir. Sırf hayvanların katledilmesine karşı olduğu için yemeyen bir arkadaşım vardı. Ama bu yönde dahil olmak üzere malın tekiydi
-----------------------------protein mercimekte de var yani et yemeyerek alamadığın vitaminlerin hepsini sebzelerden alabilirsin emin ol et sadece bu anlamda zevk için veya sebze yemiyorsan vitamin için yenir..
-
TeknikA bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------Bitkisel hayat diyorsun yani :D
evt :) -

Bunu yemeyen insan sadece mazoşisttir herhalde :|
-
Harbiden varmı lan aramızda vejeterjan olan ? :D
-
HaYVaN bunu yazdı:

Bunu yemeyen insan sadece mazoşisttir herhalde :|
Ofis'teki Muharrem Usta'nın köpüklü ayranını düşün bu ciğerin yanında : )offf diyorum aşk gibi özledim Diyarbakır'ı...