folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vejeteryan Müritler

Vejeteryan Müritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Kardeşim ben bu dünyada en sevdiğim şeylerden biri kırmızı ettir açıkçası :\

Hele böyle tava pirzola kavurma kebap çeşitleri öncelik patlıcanlı ve ciğere ait. Offf.

Bence sen buna merak sar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Genlerimden dolayı;

et rakı tatarın hakkı :)

nasılki oksijensiz yaşamımızı sürdüremezsek bende kırmızı etsiz yaşamımı sürdüremem :|

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Erkek

Kebapsız bir hayat düşünülemez.. :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ruhsal gücünü geliştirmek isteyenler vejeteryan olmak zorundadır belli bir seviyeye gelene kadar et yemezler :D

ayurveda  iismli bir kitap var dr.ender saraç'ın yazdığı onu okumanı tavsiye ederim.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

ruhsal gücünü geliştirmek isteyenler vejeteryan olmak zorundadır belli bir seviyeye gelene kadar et yemezler :D

ayurveda  iismli bir kitap var dr.ender saraç'ın yazdığı onu okumanı tavsiye ederim.

Bitkisel hayat diyorsun yani :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

BeelzeBuB bunu yazdı:

hocam merka sarmak nedir ya ideoloji mi bu :D ben midemi bulandırdığı için yiyemiyorum kokusunu duyduğum da bile çıakrıcak gibi oluyorum. Ancak pişerken görmezsem ve yanacak derece de çok pişerse yumuşaklığı kokusu herşeyi giderse yiyebiliyorum :D oda ayda yılda 1'e denk geliyorprotein önemlidir.

Aslında ideolojide sayılabilir. Sırf hayvanların katledilmesine karşı olduğu için yemeyen bir arkadaşım vardı. Ama bu yönde dahil olmak üzere malın tekiydi

protein mercimekte de var yani et yemeyerek alamadığın vitaminlerin hepsini sebzelerden alabilirsin emin ol et sadece bu anlamda zevk için veya sebze yemiyorsan vitamin için yenir..

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

TeknikA bunu yazdı:

BuZuL bunu yazdı:

Bitkisel hayat diyorsun yani :D

evt :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

http://arsiv.sabah.com.tr/2007/02/18/cpsabah/im/5E15D42E4804C84A8A1398BEb.jpg

Bunu yemeyen insan sadece mazoşisttir herhalde :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Harbiden varmı lan aramızda vejeterjan olan ? :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoYSaL
    SoYSaL's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

http://arsiv.sabah.com.tr/2007/02/18/cpsabah/im/5E15D42E4804C84A8A1398BEb.jpg

Bunu yemeyen insan sadece mazoşisttir herhalde :|

Ofis'teki Muharrem Usta'nın köpüklü ayranını düşün bu ciğerin yanında : )

offf diyorum aşk gibi özledim Diyarbakır'ı...

Toplam Hit: 4212 Toplam Mesaj: 39