folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Velede Bakın 9 Yaşında Mcp Belgesi Almıs

Velede Bakın 9 Yaşında Mcp Belgesi Almıs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

9 yaşındaki Hintli kız M. Lavinashree, Microsoft’un düzenlediği MCP (Microsoft Certified Professional) sınavını başarıyla geçerek MCP sertifikasına sahip en genç insan oldu.

Hindistan’ın Tamil Nadu eyaletinde yaşayan 9 yaşındaki Lavinashree, bilişim teknolojileri alanındaki iş başvurularında sahiplerine avantaj sağlayan Microsoft Certified Professional (Microsoft Sertifikalı Profesyonel) belgesine sahip en genç insan ünvanını 10 yaşında bu ünvana sahip olan Pakistan’lı kız Arfa Karim’in elinden aldı.

9 yıllık kısa hayatına bir çok rekor sığdıran Lavinashree’nin daha önceki rekorları arasında Tamil klasiklerinden biri olan 2000 yıllık Thirukural’ın 1330 dizesinin tamamamını daha 3 yaşında ezberden okumak da var.

Microsoft’un işletim sistemleri ile ilgili problem çözümleri ve bunun gibi konularda soruların sorulduğu sınavdan geçen Lavinashree’nin puan ortalamasının hayli yüksek.

Küçük yaşında bu başarıya ulaşan kızın gelecek hedefleri arasında Microsoft’un MCSE (Microsoft Certified System Engineer - Microsoft Sertifikalı Sistem Mühendisi) sınavını geçmek var.

Kaynak

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    :)) Vay kiza bak :D helal olsun  vista sinavindan 700 u gecmis:))  
    ama ben hepsini aldim :) 24 sinava girdim artik tum hepsini bitirdim sistem ve network bazindakilerin tum unvanlara sahibim . mutluyum,hazurluyum:)  katkilarindan dolayi computerwolf hocamiza teseekuru borc bilirim. 
    simdi son olarak cisco ccna sinavina girip birakiyorum .. 
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    dünyada en fazla free call center çalışanın bulunduğu ülke ve dünyanın yazılımdan en çok para kazanan ülkesi bırak ta bu olay gerçekleşsin yani :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pazarteside ben bi rekor kırıyorum :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:
    -----------------------------
    pazarteside ben bi rekor kırıyorum :)

hayırdır hoca :D ? 

Tren odun seçmez hacı abi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    aq çocuk hayatını kurtardı

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    :)) Vay kiza bak :D helal olsun  vista sinavindan 700 u gecmis:))  
    ama ben hepsini aldim :) 24 sinava girdim artik tum hepsini bitirdim sistem ve network bazindakilerin tum unvanlara sahibim . mutluyum,hazurluyum:)  katkilarindan dolayi computerwolf hocamiza teseekuru borc bilirim. 
    simdi son olarak cisco ccna sinavina girip birakiyorum .. 

Helal olsun, hal üşenip  girmeyenler var :)

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Microsoft'un bir torba dolusu sinavlarindan herhangi birisini gectiginizde mcp olursunuz yani kolay ve basittir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    EmiRReiS
     ehhehe :D abi 3 aydir :D sinava sokacaz seni :) bir vista sinavi 10 yasindaki kiz almis yani :)))) 
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    bu sınavlara nası katılacaz nası girecez birisi bilgi versin bizde girelim :D

www.yesilgrow.com - Growshop
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    sinavlara girmek isteyenler pm yoluyla yardimci olabilirim. ..
    www.prometric.com sinavlari ve kredi karti ile odeme yapilacaksa buradan yine ayni sekilde sinav yeri saati gireceginiz sinav .. vs  vs :)
Toplam Hit: 2385 Toplam Mesaj: 19