folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Venting The Spleen , Bunun Tam Anlami Nedir?

Venting The Spleen , Bunun Tam Anlami Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tipla alakali birsey bilen varmi ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    dalaga hava mı ufluyorlar nedir?
    muhtemel bagışıklıkla ilgilidir :/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam tam anlami lazim anlam cok kayiyor arastiriyorum burdaki hocalar dalagin sinirlenmesi diyor yani kalp nasil severde dalakda sinirlenir gibisinden diyor ama bunu tip alaninda birine sormak lazim ingilizce bilenle tip alanindakinin anlami cok farklidir

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

In modern English, "to vent one's spleen" means to vent one's anger

demiş wiki abi

edit: ayrıca demiş ki hatta splenetic diye de bi kelime var, o da şu anlamlara gelir ki zaten anlayabilirsiniz bağlantıyı

bad-temperedirritablepeevishspiteful, habitually angry

edit2: niye parça parça okuyosam, şunu da demiş (splenetic için)

The adjective form of spleen, from Late Latin spleneticus. Anger was traditionally believed to originate from the fluids of the spleen

yani hocalarınla aynı şeyi söylemiş işte

edit3: ama yukarda dikkat çekmemiz gereken nokta believed

hsyN tarafından 14/Kas/13 21:02 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hsyN bunu yazdı

In modern English, "to vent one's spleen" means to vent one's anger

demiş wiki abi

edit: ayrıca demiş ki hatta splenetic diye de bi kelime var, o da şu anlamlara gelir ki zaten anlayabilirsiniz bağlantıyı

bad-temperedirritablepeevishspiteful, habitually angry

edit2: niye parça parça okuyosam, şunu da demiş (splenetic için)

The adjective form of spleen, from Late Latin spleneticus. Anger was traditionally believed to originate from the fluids of the spleen

yani hocalarınla aynı şeyi söylemiş işte

edit3: ama yukarda dikkat çekmemiz gereken nokta believed

sonuc olarak hocam dalagin alinmasi transfer edilmedi degil sadece dalagin sinirlenmesi ve bunu duygu olarak hissetmesimi oluyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

birine bişeye karşı öfkesini göstermek. deyim

Bittik biz bittik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı

birine bişeye karşı öfkesini göstermek. deyim

Aynen bende o sonuca vardim kanka

Toplam Hit: 828 Toplam Mesaj: 7