Venüs Güneşin Önünden Geçecek
-
cnt bunu yazdı:
-----------------------------diamonique bunu yazdı:
-----------------------------güneşin önü nere arkası nere :D
-----------------------------senin gördüğün yer önü göremediğin yeri arkası diye biliyorum ben yanılıyorsam düzeltin
-----------------------------evet çok mantıklı bir cevap geldi. Bilim konuşuyor :))
-
mynet diyorsa inanmam aq full yalan haberde sinir tanimiyor adamlar :D
-
Wakizashi bunu yazdı:
-----------------------------mynet diyorsa inanmam aq full yalan haberde sinir tanimiyor adamlar :D
-----------------------------müridin biri nasa linki vermiş gerçek hocam gerçek
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------canlı verilcek bir şey olduğunu düşünmüyorum ama gözlem evlerinin sitelerine bakmak lazım ayrıca bu tarz haberleri mynetten değilde direk kaynaklardan okumak daha sağlıklı olur.
http://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/2012-venus-transit.htmlbuda dünyadan görülebilecek yerler.

-----------------------------buradan görünmeyecek yani tüh be
-
Nasa haritasına göre güzel ülkemden görünmeyecekse dergi hangi akla hizmet aparat veriyor?
-
bu venüs gezegeni uzayda dolaşan birşeymi?
-
shadowjedi bunu yazdı:
-----------------------------
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------güneşin önü nere arkası nere :D
mürid marduk beyler :-)
-----------------------------ahahah
-
canlı takip edebilmek için link :
http://apod.nasa.gov/apod/ap120605.html
edit : her 15 dakikada görsel yenilenecek. bu arada o görsel dünya yörüngeli Solar Dynamics Observatory tarafından çekiliyor.
-
Olgunisik bunu yazdı:
Nasa haritasına göre güzel ülkemden görünmeyecekse dergi hangi akla hizmet aparat veriyor?
-----------------------------yarısından sonrası görülecek. yanlış hatırlamıyorsam 6 saat falan diyorlardı. 3 saat mi ne bizde de görünecek.
-
Poet bunu yazdı:
-----------------------------Yine bi deprem olur artık,ve bu olayı bahane ederler.Haarp sucsuzdur hep