Verbatim DVD 25 Ykr
-
Hocalar Gezerken bi yerle anlaştım 600 DVD 25 kuruş sizce bu işte bi iş varmıdır ?
Verbatim dandik bi markada deil ama şüphe ettim sizce normal mi yoksa bi iş varmırdır ?
-
600 dvd'nin tanesi 25 kuruştur.
-
Evet Öyle zaten Yani Fiyat Normal mi ?
-
toptan olduğu için cd başına düşen kar pardon kazık daha azdır.bence normal
-
hoca 600 az mı? bişey yoktur bu işte rahat ol. 600 tane alabiliyosan al.
sen piyasa fiyatına göre diyosun ama mesela adamlar 2.5 kuruşa alır 25 kuruşa satarlar böyle kazanırlar anladın mı? onun üretim maliyeti zaten çok daha düşük olur.
-
daha dün 100lük verbatim 30 ytlye aldım.ama dikkat et verbatimlerin sahteside var piyasada.
-
Al işte Sahtesi diosun nası ayırt edicem ?
-
anlamak çok zor kendin anlayacaksın.eskiden ürün nosundan anlayabiliyordun ama şimdi onud taklit ettiler.Ürün nosuna,ambalajına,logosuna,hızına vs. bakacaksın.Sana naçizane tavsiyem 3 tane deneme amaçlı al evde nero dvd speed'den hem hızına bak hemde ürün nosuna.sorun çıkarmadan yazıyorsa gönül rahatlığı ile alabilirsin.eğer hiç bu riske girmicem diyosan.verbatim türkiye distirübütörü var maxipaket.com netden direkt sipariş var.fiyatda bir indirim yaparlar heralde 600 tanesine.ayrıca 600 dvd ağzımı sulandırdı.ne arşivi var sende.belki takas neyim yapavbiliriz.bende external hdd var.
-
Sahte verbatim olmamasına imkan yok...
Orjinalini 1 milyondan satıyolar nerdeyse...
-
Teknosada Tanesi 55 Kuruşa geliyor, bide toplu aldığım için ama yinede aklımda prüzler kaldı.
Edit : Maxi Pakette
VERBATIM DVD+R Advanced Azo 16X 4.7GB 100 lü Cakebox Mat Gümüş
Fiyatı: 15,50 €+KDV
KDV Dahil: 32,37 YTL
Havale: 31,40 YTL
-
25 ykr ne 50 ykr ne.
2 katı fark var.dediğim yerden alsana. 30ykr idi en son.