Verdiğim Linkleri 2 Dakika Aralıklarla Tıklayacak Bir Program Var Mı?
-
verdiğim linkleri kendi bilgisayarımda otomatik olarak her 2 dakikada bir sıradaki linki çalıştırmaya yarayacak program var mı?
-
bende bu uygulamayı istiyorum video izleme sayısını çoğaltmak için :)
-
endthe bunu yazdı:
-----------------------------
bende bu uygulamayı istiyorum video izleme sayısını çoğaltmak için :)
denyo ile saldır çogalır belki -
http://ajansweb.com/otomatikyenileme.exe
bu programla ıstedııgn sanıye aralıklarında tıklama yaptırabılırsınız.... bır ara bende kullanıyordum..
-
bu verdiğin programla sadece tek siteye girilebiliyor kardeş. buna daha çok website eklemenin bir yolu var mı acaba?
-
denyonun ayarlarında delay diye biyer var oradan da atış süresi ayarlanabiliyor. key eklemeden post veya get farketmez direk sitenin adresini yazınca yenileme yapma olarakta ayarlanabiliyor. veya operada oto yenileme var etkinleştir arka planda yenilesin dursun.. alternatif olarak bunlarıda kullanabilirsin
-
Buremba bunu yazdı:
bu verdiğin programla sadece tek siteye girilebiliyor kardeş. buna daha çok website eklemenin bir yolu var mı acaba?
bırden fazla sıte acmak mumkun degılama bıraz dusunursen soyle bısey bulabılırısn...yenılemek ısteıdıgn sıte kadar o programdan ac ve her programa ayrı bı sıte adresı ekle yenılesın dursun... -
c++ de yazilabilir gibime geliyo
-
vısualde yazmıstım tahrıbattakı konularımın hıtı ıcın .. cok absıt yanı yapılır 5 dakkalık ıs
-
End0t0ksiN hocam yollar mısın yaptığını?
-
du hoca sneın ıcın yaparım canım cok sıkkın zaten sabaha kadar urasıcak sey arıyorm tamam vb complıerı ındıreyım yarına kadar muddet ver bana canım cok sıkkın zaten tamam ? ama söum söz yapıcam smdı vısta yuklu ayrıca dıger pcmde programlarım :S ama söz yapıcam sana
Toplam Hit: 2151 Toplam Mesaj: 14