folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Vergi Numarasından TC No Bulunurmu?

Vergi Numarasından TC No Bulunurmu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sonunda yaptım arkadaşlar.Aktarıyorum...

Şimdi vergi numarasını ve bazı kimlik bilgilerini bildiğim kişinin oturduğu mahalleyi biliyordum.İnternetten o mahallenin muhtarlığının numarasını buldum ve ankesörlü telefondan aradım.Arada şöyle bir sehbet geçti.

-Merhaba S…k Mahallesi Muhtarı A….h Ş….n’le mi görüşüyorum?-Kendisi burada değil bir yardım edebilirmiyim?-Efendim ben Kütahya’dan arıyorum.G…n Mahallesi Muhtarı K….l B….u.-Evet sizi dinliyorum.-Sizin mahallenizden ikamet almış bir kız geldi.Adres değişikliği yapacakmış.Fakat evrak bana biraz tuhaf geldi.Verdiğiniz ikametgah senedinde ki TC kimlik numarası tanımsız çıktı.Sizden istirhamım verdiğim bilgileri sizin arşivinizde kayıtlı olup olmadığını karşılaştırırmısınız?-Tamam siz bilgileri verin hemen bakayım.(Bilgileri doğru verdim ama TC numarası bilmiyordum.)-K…l bey böyle bir vatandaş kayıtlı bilgiler doğru ancak verdiğiniz TC farklı.Size verilen ikametgah senedi sahte olabilir.-Anlıyorum.Peki bu vatandaşımızın gerçek TC numarası ne acaba?Birde mümkünse adres bilgilerini verebilirseniz kendisini bilgilendirmek istiyorum.-Vatandaşlık numarası 12345678912 (salladım numarayı) adresi bilgileri ……-Çok teşekkür ediyorum iyi çalışmalar.-Soğolun size de…J

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 15797 Toplam Mesaj: 12