folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Vergi Ve Fatura Sorunu Olmadan E-Ticaret Yapmak?

Vergi Ve Fatura Sorunu Olmadan E-Ticaret Yapmak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    SENAR1ST bunu yazdı
    tolgasen bunu yazdı

Şikayet edilmezsen bişey olmaz kimseninde gidip şikayet edeceğini dusunmuyorum.

Öyle bile olsa riske girmek istemiyorum. Bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

O zaman şahıs şirketi kur 100 lira muhasebe ücreti ödersin her ay. Kitap + KDV satarsın zararın olmaz.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tolgasen bunu yazdı
    SENAR1ST bunu yazdı
    tolgasen bunu yazdı

Şikayet edilmezsen bişey olmaz kimseninde gidip şikayet edeceğini dusunmuyorum.

Öyle bile olsa riske girmek istemiyorum. Bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

O zaman şahıs şirketi kur 100 lira muhasebe ücreti ödersin her ay. Kitap + KDV satarsın zararın olmaz.

İtina ile Şahıs  şirketi bilimum şirketler kurulur   :))

Şahıs şirketini kurmak çok kolay  , yaklaşık  500 -750  tl  arası kurulur (defter tasdil , imza beyannamesi vekalet  noter dahil )   ,  

Ondan sonra her ay  muhasebe ücreti ödersin, işyeri kirası varsa kiranın % 25 i kadar stopaj ödersin

Her ay kd v   çıkmasa bile  31,30 tl damga vergisi ödersin 

Satış miktarından  giderleri çıktıktan sonra ki karın   en az  % 15 kadar vergi ödersin , 

hesabını iyi yap  ,ondan sonra karar ver   ben  sana hemen şahıs firması kurarım  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

satışlar iyiyse şahis şirketi kur fatura kes çnki artık e-ticatte TC üzerinden devlete gönderiliyor gelirin.

belli bir hacımden sora gelip öperler. 

eğer kurtarıyorsa kur geç şirketi 

Toplam Hit: 1949 Toplam Mesaj: 14
faturasız satış yapmak e ticaret ve vergi