folder Tahribat.com Forumları
linefolder Python
linefolder Veri Çekerek Yapılabilicek Proje Önerisi Olan?

Veri Çekerek Yapılabilicek Proje Önerisi Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

Hocam acaba kaynak kodunu yayınlayabilirmisin bu aralar raspberry pi ile ptyhonu kurcalıyorumda banada bi örmek olsun :) 

Ccaglayan tarafından 16/Ağu/13 18:55 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

aslında çok güzel ekmek çıkartılır, bak şimdi borsada aracı bankayla anlaşacaksın ya da sisteme sızacaksın, sisteme 10.000tl 20.000tl efendim 1.000.000tl ile işlem yapanların verilerini çekeceksin, küçük oyuncuyla büyük oyuncunun arasındaki farktan veya zarar edenlerle kar edenlerin arasındaki farkı yorumlayarak sistemde kendine yer kapacaksın, örneğin küçük oyuncu dediğin adamlar bir hisseye x etkeninden dolayı yatırım yaparken büyük oyuncu dediğin adam hisseden kaçıyorsa x etkeninden dolayı sen mevcut hisseden kaçacaksın. Elbette bu büyük oyuncuyu seçerken mevcut 3 yıllık verilerinden en iyi oyuncular arasından seçeceksin, zira büyük balık hep kazanır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Forex geçmişi verilerini çekmeye çalışıyorum. Proxy listesine takarak usd euro pound ve altın fiatlarını çektim 2005 den beri

daha detaylı geçmiş arıyorum.

Hocam veri çekmesine çekiliyor da proje yapacam dersen veri kaynağın ile anlaşma yapsan iyi olur yoksa bir virgülü değiştirirler elinde kalır proje

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 2456 Toplam Mesaj: 14