folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Veriler Geri Getirilemez Şekilde Harddisk'e Format Atmak

Veriler Geri Getirilemez Şekilde Harddisk'e Format Atmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Kritik sorun şu:

HDD yi criminal ? Mit ? Microsoft tekrar çözebiliyor mu ?

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Artık bu mesajı kopyalayıp biryerde saklayıp yeri geldiğinde direk yapıştıracam. Çünkü herhalde 4. ye falan bu forumda aynı mesajı yazıyorum.

İlk önce dban indir ve usb belleğe linux yazıyormuş gibi yaz. Sonra pcyi bu usb bellekten çalıştır

http://sourceforge.net/projects/dban/files/dban/dban-2.3.0/

Kullanımı için zamanında bu konunun aynısını açan bir arkadaşa anlatım hazırlamıştım:

http://www.fastswf.com/TcB5PjY

torpedo_XL tarafından 18/Haz/15 23:59 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Kritik sorun şu:

HDD yi criminal ? Mit ? Microsoft tekrar çözebiliyor mu ?

Microsoft data recovery işleri ile uğraşmaz.

Türkiyedeki kriminal ve mit(buda uğraşmaz) DoD 5220.22-M ve daha gelimiş algoritmaları çözemez.

Zaten DoD 5220.22-M algoritması kısa bir süreye kadar ABD'deki kurumlarda standart olarak kullanılıyordu. Artık nsa in izin verdiği degausser ve fiziksel hasar haricinde yöntemler kabul edilmiyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Harddiske yalnızca 0 ya da 1 yazdırıyordum ben linuxte. Adı aklıma gelmedi şimdi uygulamanın. 2 kere böyle yapınca kurtarılabilme fikri aklımın ucundan dahi geçmiyordu. Sahi böyle durumda hdd deki veriler kurtarılabilir mi?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Artık bu mesajı kopyalayıp biryerde saklayıp yeri geldiğinde direk yapıştıracam. Çünkü herhalde 4. ye falan bu forumda aynı mesajı yazıyorum.

İlk önce dban indir ve usb belleğe linux yazıyormuş gibi yaz. Sonra pcyi bu usb bellekten çalıştır

http://sourceforge.net/projects/dban/files/dban/dban-2.3.0/

Kullanımı için zamanında bu konunun aynısını açan bir arkadaşa anlatım hazırlamıştım:

http://www.fastswf.com/TcB5PjY

teşekkür ediyorum, bu seferlik ccleaner'ı başlatmış bulundurk, 6 saat sürecekmiş :/

bir de netbook verecektim birine, onda da senin yöntemi denerim. öğrenmem gereken tek kısım, "usb belleğe linux yazıyormuş gibi yazmak" onu da google eder buluruz heralde (:

edit: sanırım buldum http://www.pendrivelinux.com/install-dban-to-a-usb-flash-drive-using-windows/

muaythaist tarafından 19/Haz/15 00:21 tarihinde düzenlenmiştir

Ali & Dua & Zeynep & Ayşe'nin Babası
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Eminim bir gün lazım olacak

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

yeri gelmişken bende sorim, ssd de secure erase var( samsung )  buda aynı işlevi görür mü ?

bütün dataları parçalar ve recovery imkansızdır demiş

Ekerci tarafından 19/Haz/15 12:42 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THY
    THY's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı
    THY bunu yazdı

Kökten çözüm  hidroflorik asit bul dök üzerine yanlız üzerine sıçratırsan ölüme kadar götürür seni çok dikkatli olman lazım

bu yöntemden sonra harddiski teslim ettiğim eleman sorunsuz kullanabilecek mi cihazı :D

Zaten amaçta o :D

Hayvanlar insanlardan daha saygılıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı

kafi hocam 10 kat yazma özelliği var verileri silip 10 kez üstüne yazıyor

son versiyonu indirdim 35 kata kadar üstüne yazma opsiyonu var. bunu 1 kere ya da 3 kere ya da 35 kere üzerine yazdırmam arasında ne fark var ki?

yani 1 kere yazdırınca normal insan geri getirebilir, 5 kere yazdırsam modlar, 10 kere yazdırsam adminler, 20 kere yazdırsam madalyalılar, 35 kere yazdırsam sadece şeyh mi geri getirebiliyor :D

1 kere yazdırıyor ve geri geliyorsa o normal insandır, 5 kere yazdırır ve geri getirirsen korkma o moddur. 10 kere yazdırır ve geri gelirse, o şeyhtir. ordan kaç

Toplam Hit: 3085 Toplam Mesaj: 24
harddisk format veri kurtarılamaz şekilde format