Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Vestel Venus 5000 Tantıldı
Vestel Venus 5000 Tantıldı
-
Turkcell şimdi bunu kendi yazılımlarıyla doldurmuştur mağazalarında teknolojiden anlamayan 40 yaş üstü dayı-teyzeye satarlar.
5 inç 720p IPS ekran, Qualcomm Snapdragon 210 işlemci (WTF?!) ve Adreno 304 grafik işlem birimi, 2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, 8MP arka ve 5MP ön kamera
Hediyesi : 800 lira.
Gelin 800 liraya alınabilecek telefonlara bakalım :
http://www.hepsiburada.com/android-telefonlar-c-60005201?filtreler=fiyat:500.0-800.0
mkyb tarafından 16/Mar/17 17:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Niye mi 210 snapdragon?
-
Vestel'in telefon üretimini esefle kınıyor ve ''Kırk fırın ekmek yemek'' deyimini bir kere daha anımsıyorum.
-
Hediye olarak 3310 falan versinler de bari telefon niyetine kullansın alacaklar
-
Çinde daha iyisi 350 TL sıfır kazandıkları paraya bak
-
Martech bunu yazdı
Çinde daha iyisi 350 TL sıfır kazandıkları paraya bak
Birde devlet yerli markalara yurtdışından getirttikleri telefon parçalarında vergi indirimi yaptı. Bu telefonun ederi maksimum 500 lira. 1 lira fazlası etmez.
2013'te çıkan General Mobile Discovery 1 bile bu telefondan iyi. Varın gerisini siz düşünün.
mkyb tarafından 16/Mar/17 18:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Milleti sikmenin peşindeler. bu telefonu alıp kullanan tiplere bakarsan teknolojiden uzaktan yakından alakası olmadığını görürsün. Eğer teknolojiden az anlasa zaten gidip bu cihaza 800 tl vermez. Vestel eğer telefonu 300 tl satıyor olsaydı idi tebrik ederdim üstüne destek olmak adına satın alırdım.
Öncelikle telefonun kesinlikle yerli malı vs alakası söz konusu bile değil. Çindeki 3.kalite şirketlerden kasayı vb parçaları alarak tr de birleştiriyorlar. Üstüne vestel logosunu lazerle yazıyorlar. Çok büyük bir marifetmiş gibi telefon ürettik diyorlar.)
İşin s*kme kısmı ise şu şekilde.
Ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza vestel bayileri üzerinden senetle sepetle taksit usulu satılıyor.
-
bu telefonları müşteriler zorla alıyor. daha bir tane bile vesteli al abi güzel cihaz diyerek satmadım.
-
Şu kameranın konumlandırılmasına bakın aqü. Ben kuscam galibaaöğğğ. Samsung Galaxy Ace 5 inch
-
Vestel telefon falan yapmasın abi bu ne tiskiniyorum yemin ediyorum. Piyasayi boklamakta başka yaptıkları hiç bir şey yok.
-
bunu gören android geliştiricileri android'i çıkardığımız günü skm diyerek sözlerini tamamladı