Vestel'in Akıllı Telefonları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı

bok atmayalım. bütün markalar topluyor. her parçanın uzmanlaşmış firması var. Oradan alınıyor hepsini kendi yapacak olsu hakı bokunu karşılamaz ilk aşamadauzun vadeli işler unutmayınki vestel deki adamlar burda yazdıklarınızın hepsini biliyor %100 Türk denmesinin sebebinide satış stratejisi olarak görüyürorum. Her yüzde yüz denilene laf atmakta trend oldu arkadaş bi destek ver. Parçaları verelim hadi geçir birbirine :)  çinin androidli ayfonunu  alacağına git bunu al daha iyi heryerde serviside var. Bir açık kapatılmış oldu bana göre çokda iyi olmuş dahada geliştirilmesi dileğiyle.

whatsapp ın yerlisinide isterler %100 olmazsa olmaz vay arkadaş :S

OoOoO hocam sen neyin derdindesin.. 

http://www.youtube.com/watch?v=BIcT1XGxr2o&noredirect=1

Bak buda türk malı.. 

Nasıl yani dersen Bir asia tarafında üretilenleri var...

Birde türkiyede merdiven altında toplananlardan var.

Simdi adam bunu parca parca alıp topluyor birleştiriyor.. 

Türk malımı oluyor?

Bütün markalar bunu yapıyor  yazdım.bir üründe A dan z ye  kendi parçalarını üreten bir marka var mı?

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

hicbir marka urunun tamamini uretmez ama bir ekosistem olusturur, nokia lumia yi eline aldiginda "lan bunun islemcisi quallcomm aslinda amerikan mali, finli falan degil" diye birsey kesinlikle gelmez aklina, ama lumia oldugunu belli eder. yada eline bir htc aldiginda htc oldugunu hissedersin.

vestelin bu telefonu androidle uretmesi bence bir hata olmus, androiddeki disli rakipleri arasindan siyrilmasi zor gibi geldi, insanlar bu telefonu (arada ucuk fiyat farklari olsa bile) gidip galaxy s4 ile kiyasliycak, ve gordugum kadariyla android high-end cihazlar disinda hic stabil degil.windows mobile kullanilsaydi sirf windows icin bu telefonu alacak insanlar cikabilirdi.(mesela ben)

notebook uretimlerinin durmasi bence cok kotu olmus,en azindan siparis ustune high end bilgisayarlar uretebilir yada kurumsal olarak it destegi veren paravan/paralel bir firma kurup daha sonra o alandaki kurumsal musterilerine kendi uretecegi bilgisayarlarini satabilir, bu sekilde hem piyasada yer edinir hemde tecrubeli bir kadro olusturur ve bu kadronun verdigi guvenle musteri tabanini yaratmis olur.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    DeadLyShadoW bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

la olm mecidiyeköydeki toplama pclerde %100 yerli malı o zaman asdasdada

ilersini göremiyon demi kardeş! belki sen şimdi toplamayken aldığın Vestel bilgisayarla adama bir ekran kartı yapma fırsatı sunacaktın, mecidiyeköydeki PCciler seneye arge yatırımı yapacaksa ordan al...

dostum şuanki durum üzerinden konuşuyorum.. gigabyte asus foxonn amd bilmemne onlara sikilmeye çok meraklı değilim.bende gelişmiş bir teknolojimiz olsun istiyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

beyaz mı vestelde çalışıyodu nerde o arkadaş gelsin bizi aydınlatsın

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    DeadLyShadoW bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

la olm mecidiyeköydeki toplama pclerde %100 yerli malı o zaman asdasdada

ilersini göremiyon demi kardeş! belki sen şimdi toplamayken aldığın Vestel bilgisayarla adama bir ekran kartı yapma fırsatı sunacaktın, mecidiyeköydeki PCciler seneye arge yatırımı yapacaksa ordan al...

dostum şuanki durum üzerinden konuşuyorum.. gigabyte asus foxonn amd bilmemne onlara sikilmeye çok meraklı değilim.bende gelişmiş bir teknolojimiz olsun istiyorum.

gelişmiş teknoloji öyle ha deyince olmuyor kardeşi işte, adamın tepesine yağdırmıyolar gökten işlemciyi, işletim sistemini. Sen ben destek vercez öyle olacak. Tabiki sadece bizim desteğimiz değil mesele ama önemli.

Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin... Mucize yürüyebilmen değil inanabilmendir. - Seyyid Ahmet Arvasi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hangi firma işlemcisine kadar kendisi üretiyor

cep telefonu / pc?

yazılım adroid miş bilmem ne amk samsung kendi yazılımını kullanıyor asus asus işlet sistemimi kullanıyor

bütün firmalar tedarikçilerden geleni montajlar tedarikçiye kendisi sipariş geçer tasarımlarından özelliklerine kalitesine kadar

ben VESTEL i kullanırım arkadaş

elin gavuruna para gideceğine benim  kendi ülkeme kalsın para adamlar binlerce kişiye iş veriyor cep telefonu tutarsa o bölüme daha çok işçi alınacak daha çok kişi ekmek yiyecek

servisinden pazarlamasına tedariğinden nakliyatına kadar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

qualcomm izmitte fabrikası var dayı oglu çalısıyor çok nezih bir ortam
    ram ler zaten manisada üretiliyor
    entegreler devreler zaten bizden 
    sıkıntı çıkaran tek ekran vardı oda paşabahçe üretim tesislerinden süper ameled

lan her şeyi vaz geçtim
    şarz aleti made in turkey olsun bileklerimi keserim

demonte cihaz toplayınca %100 oluyor dimi 

vestel fabrikasın da çalışan biri varsa nasıl seri klima ürettiklerini anlatsın bizde dinleyek
    adam haklımı dersen 1000 kişi çalıştırıp üreticem diye yırtınıcagına 100 kişilik bir montaj ekibi çalıştırıp her seyden kazanıyor 10 liraya imal edecegine 3 liraya toplattırmak tabikide kolayına gelir

keşke yapsak
    ki bu vergi politikaları oldugu sürece kimse bunun yanına bile yaklaşamaz

(alkışlarla  daki yorumum )

%100 demek için en azından %10 un üzerine çıkmak gerekmezmi :) ) )  

ama ventto nası telefon üretiyorsa   yada casper   nasıl pc üretiyorsa vestel inde yaptıgı bu   %100 yerli sermaye dese anlarım ama yerli üretim dersen alayına gider yaparım 

1. geleneksel atarlı gençlik festivali

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ürettirme üretmeyi karıştıran arkadaşlar var hala

bana 1000 tane sipariş ver kendi adınla çinde tablet ürettireyim

ama o ürettirmek 

üretmek vestelin yaptığı yapacağı o 

DJ_Alper tarafından 09/Eyl/13 12:17 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golgi
    golgi's avatar
    Erkek

kusura bakmayın ama yorumlar çok sığ ve saçma sandığınız kadar kolay değil o işler

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    kady bunu yazdı

ki bu vergi politikaları oldugu sürece kimse bunun yanına bile yaklaşamaz

belki sacma gelicek ama benim soyle bir teorim var, ytl/tl donusumuyle kara para toplandi ve turk lirasinin degeri yukseldi bunun sonucundada ulkemizdeki uretim yavasca disariya kaydi. bizim paramiz `para` etmeye baslayinca disarda urettirmek daha ucuz gelmis olabilir belki de bununla alakalidir

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 4695 Toplam Mesaj: 41