Veterınerden Rahatsız Olma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyn47
    hsyn47's avatar
    Erkek

müstakil evlerın oldugu bölgede evimizin bitişigine veteriner acıldı bahcesiner hergün 3-4 köpek bırakıyor bunlar hergün sabah aksam havlama seslerinden cok rahatsız oluyorum veteriner yapabilecegim bişe yok diyor buna ne yapabilirim ben ?

En Kötü Huyum Dediğimi Yaparım... Sizin kurdugunuz hayalleri yaşamakla Meşkulüm...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

http://gurultu.cevreorman.gov.tr/gurultu/AnaSayfa/GurultuSikayetleri.aspx?sflang=tr

En altta hayvan sesi gürültüsü var.

edit: konu gizliliğini de kaldır yoksa silinebilir.

Fatih tarafından 17/Mar/13 09:55 tarihinde düzenlenmiştir

enjoy i'm vaccinated
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyn47
    hsyn47's avatar
    Erkek

belediyeye sikayet ettik ama gelip uyarı yaptı gitti il tarım müdürlüügnden ruhsat almıs diyor bişe yapamam diyor

En Kötü Huyum Dediğimi Yaparım... Sizin kurdugunuz hayalleri yaşamakla Meşkulüm...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    hsyn47 bunu yazdı

belediyeye sikayet ettik ama gelip uyarı yaptı gitti il tarım müdürlüügnden ruhsat almıs diyor bişe yapamam diyor

Bizde zaten yasa var yaptırım yok. Direk çevre müdürlüğüne gidip danışsan belki bilirler onlar ne yapılacağını. Dediğin gibi evlerin olduğu bir yerse çevre ve şehircilik bakanlığı muhitin uygun olmamasından ötürü kovabilir adamı. Tarım müdürlüğü ruhsatı başka bu durum başka hocam, belediyeciler bilmediklerinden geçiştirmiştir bence.

enjoy i'm vaccinated
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Valla buyuk sıkıntı hocam. Bende asagıdaki veterinerin onunden ne zaman geçsem bitisigine tasinan napcak acaba diyorum kendi kendime. Desibelden yirtabilirsin belki basvuru yap ses olcmeye gelirler senin evin icinden olcum yapilir ne kadar ses geliyo diye 

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyn47
    hsyn47's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı
    hsyn47 bunu yazdı

Bizde zaten yasa var yaptırım yok. Direk çevre müdürlüğüne gidip danışsan belki bilirler onlar ne yapılacağını. Dediğin gibi evlerin olduğu bir yerse çevre ve şehircilik bakanlığı muhitin uygun olmamasından ötürü kovabilir adamı. Tarım müdürlüğü ruhsatı başka bu durum başka hocam, belediyeciler bilmediklerinden geçiştirmiştir bence.

pazartesi bi arayım bakim cevre ve şehircilik bakanlıgını    ** bu köpekleri kacırtan sinyal veren sesler varmıs onlardan mı alsam diyorum bi kac tane

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Belediyeye değil Çevre ve şehircilik İl Müdürlüğüne şikayet et. Ayrıca Valiliğe de şikayet et. Valilikte dilekçeyi aynı yere yollar ama sen yinede şikayet et. 15 günde bir şikayet et. ilçedeysen kaymakamlığıda şikayet et. Arada yeşillik niyetine Belediyeye de şikayet et. Amaç dilekçe vermiş olmak.
    Herşeyin yazılı olsun. Dilekçe verirken kurum evrak kaydına giriş sayı tarih bilgisini al.
    Elinde böyle 5-10 dilekçe bilgisi olsun. Baktın çözümü yok doğru Cumhurbaşkanlığına şikayet et. Dilekçeleri ilgi tutarak sıkıntını anlat, bende bu ülkenin vatandaşıyım, uygulamayı (yani ilgili çevre kanunun uygulanmasını) istiyorum de. Taşrada Cumurbaşkanlığı genel sekreterliğinden gelen yazılar ciddiye alınır, it görmüş kedi gibi tırsarlar. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı genelde gereğini yapın demez, geregini yaparak sonucunun bildirimesi der. Sallayamazlarda yani.
    Elimden birşey gelmez bir bahane değildir. Hem köpek havlıyorsa ağzını kapatabiliyorsun,bununla ilgili aksesuarlar var. Ayrıca etrafa rahatsızlık veriyorsa gitsin başka yere. O para kazanacak diye sana sıkıntı veremez.
    ismi lazım değil ilin birinde adam köyde ahırı var inekleri var dolayısı ile b.ku var. Yan komşusu rahatsız oluyor şikayet ediyor birkaç seferden sonra Çevre ve şehircilik müdürlüğü adama 20000 tl den fazla ceza kesiyor. Parayı da icrayla almaya kalkıyor. Sonuçta ne b.k kalıyor nede kokusu.
    imkanın varsa avutkatın biri yardımıyla kişiye (hem veterinere hemde ona bu yeri kiralayan mal sahibine) ihbarname çek. Avukat veterinerin kaçacak yol bulamayacağı şekilde kanun maddelerini sıralayarak metni yazsın ve ihbarnameyi çeksin. Mal sahibininde sorumluluğu var, kiraladım bana ne diyemez.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

bu konuda en çok hüsrana uğrayanlardan biri de benimdir her halde. savcılığa, belediyeye çevre'ye her yere gittim. umarım bir çözüm bulursun. yasal olarak hakları var olduğundan hatta beni bile suçlu duruma düşürdüler. yapacak pek bir şey yok galiba, onlarla yaşamayı öğrendim.

"haksızın haklı olduğu saçma bir dünya"da yaşıyoruz sonuçta.

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam il tarım müdürlüğüne git durumunu bildir. onlara muanehanenin projesini veriyorlar rica et baksınlar projeye bahçe dahil edilmiş mi... eğer edilmemişse gerekli şikayetlerini tekrar yap... ha muanehane içerisindeki havlamalar için yapacak bişey yok...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

sokakta içki içen ve gece 1-2 kadar takılanları nereye şikayet ediyoruz ?

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

sokakta içki içen ve gece 1-2 kadar takılanları nereye şikayet ediyoruz ?

polise şikayet ediyorsun. kabahatlerden ceza yazıyorlar.

ftw
Toplam Hit: 1974 Toplam Mesaj: 12