Veterinerlik Mi Raylı Sistem Mühendisliği Mi?
-
Merhaba müridler.
Tercihleri yapmdan önce bir de tahribat müridlerine danısayım dedim. Ben ilk tercihime; Raylı sistem Müdendisliği yazmayı düşünüyorum ama danıştığım çoğu kişilerde Veternerlik yazmam konusunda ısrar etti. sizin tavsiyeleriniz nedir değerli müridler?
-
The Incredible Dr. Pol -- National Geographic
bunu ızle belkı veterıner olursun fıkrın degısır raylı sıstem muhendıslıgı hakkında bı fıkrım yok acıkcası :| -
Hocam bildiğim kadarıyla veterinerlikte işini iyi tutturursan parası iyi.raylı sistem mühendisliğinide hiç bilmiyorum.
-
tabiki veterinerlik
-
Adamlar ayda bir köye gidiyor bi bakıyor bi yapacaksa iğne yapıyor 300-500 alıp gidiyor :D
-
Hocam raylı sistemde türkiyenin çok açığı var gelecek için mükemmel bir bölüm.Yanlış bilmiyorsam Karabükte vardı.Biraz araştır geleceği cok parlak meslek.
-
hangi işte mutlu olabileceksen o mesleği seç
hangisinin parası çok mevzusu olmasın hani
-
Raylı sistemler mühendisliğine gitme arkadaşım,
İki diplomaydı vs hikaye, kanmayın böyle şeylere, medya bölümler boş kalmasın diye şişiriyor da şişiriyor.
Ulan 4 yılda makine mühendisi zor yetişiyor, hem makine hem raylı sistemler mühendisi nasıl yetiştireceksin,
Dünyanın her yerinde raylı sistemler yüksek lisans dersi olarak ayrılır,
Birkaç üniversite de de anabilim dalı olarak belirli.
Makine mühendisiyim arkadaşlar, sektörün içinde olmadan atıp tutanlara kanmayın!.. Bilip bilmeden de lütfen atıp tutmayın!!
Türkiye'de odası olmayan hiçbir mühendisliğe gitmeyin!!!
Atom mühendisliği, polimer mühendisliği, plastik cart curt, uzak durun bunlardan, hiçbir imza yetkiniz olmayacak.
Veterinerlik için bir fikrim yok,
insanın da biraz kendini bilmesi gerekir, hadi elektrik elektronik mi bilgisayar mı desen, anlarım adam ilgileniyor böyle şeylerle, ya da makine mi, mekatronik mi??
ama sen veterinerlik ve raylı sistemleri sormuşsun, eğilimin neyse oraya yönel.. bu ikisi arasında kalmışsan zaten, vay haline
üzgünüm.. gerçekler böyle
Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 13:23'da kaanstain tarafından düzenlendi. -
hocam bence ray mühendisli derim hem daha karlı çıkarsın bana göre hayvanları seviyorsanda veteriner derim :)
-
kesinlikle raylı sistem mühendisliği, şu an hızlı tren atağına kalkmış bulunmaktayız, sana ihtiyaç var.
-
ikisinede gitme seneye deli gibi çalış tıpa git.