Vhome Symbian App Kit & Tema ( S60v3 Sistemler İçin )
-

Google, hava durumu, haberler, operatör logo yazısı değiştirme, sağ ve sol tuşlar ile ayrı uygulamalara geçiş yapabilme özelliği vardır.
Hızlı Görev Geçişi: Kırmızı tuşu kullanarak çalışan programlar arasında geçiş yapılabilir: Opera Mini/Gmail gibi java uygulamar arasında bu sayede kolayca geçiş yapabilirsiniz.
Akıllı Arama: Akıllı arama sayesinde aradığınız uygulamanın içindeki harfleri sayı olarak girerek kısa bir şekilde uygulamaya ulaşabilirsiniz.
Başlat Menüsü: Uygulamalarınızı başka bir yol ile organize etmenizi sağlar, ana ekrana kolayca kısayol ekleyebilirsiniz.
MyFav: Sıkça kullandığınız ve aradığınız programların veya aradığınız kişilerin bir listesini yapar ve bunu size sunar.
vApps: 7 kategoriden oluşan bir program dükkanıdır, çok sayıda uygulama içerir, en iyi ücretsiz uygulamaları bir arada toplayan bir servistir, hepsi test edilmiş uygulamarı tek bir tıklama ile telefonunuza indirerek kullanabilmenizi sağlar.
Yeni Uygulama Uyarısı: Telefonunuza eğer yeni bir uygulama yüklerseniz yükledikten sonra uygulamayı çalıştırmak istediğinizi soran bir seçenektir.
Web Dizini: Web tarayıcısını açtığınız zaman tüm popüler ve faydalı sitelerin bulundu bir sayfa gösterimi yapar.
Tuş Kilidi:Tuş kilidini devreye geçirmek sadece iki adımınızı alacaktır.
Bağlantı: vHome hava durumu ve haberleri her saat güncelleme özelliğine sahiptir.--
symbian kullanıcıları için veli nimet türünden bir yazılım tema ve üzerinde güncel uygulamaların bulunduğu bir yazılım.
youtube problemi yaşıyordum üzerindeki app kit bölümünden güncel linklerden çektim daş gibimde calışıyor. vodafone beleş net sağolsun :D
htc' temasıda bayağı sağlam ..
Düzenlemeyi düşündüm fakat, sorun olabileceğine kanaat getirdim bir çok dosyayı editlemem lazım az bucuk ingilizcesi olanlar zaten rahat kullanırlar.
hotfile up'ladım burdan indirebilirsiniz.
edit ; şu ana kadar kurduğum uygulamalar ;
youtube
wordpress
facebook
orkut ( arada işime yarıyor )
sistem için ;
x-plore
jbak taskman
Gps ;
google map
Canlı tv ;
live cast
-
güzel indirdim
[konu dışı] benim resimli anlatımı ne yaptın ? [/konu dışı]
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
güzel indirdim
-----------------------------Operayla bağlantı aktif olduğu zaman direk kesiyor. Çözümüde yok abi. harıl harıl açık bakıyorum.
https'te bi hatada yok hocaylada baktım. Eğer sağlam çalışırsa paylaşım yapacağım.
-
görmeyenler için up.
-
Amd-x bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
güzel indirdim
-----------------------------Operayla bağlantı aktif olduğu zaman direk kesiyor. Çözümüde yok abi. harıl harıl açık bakıyorum.
https'te bi hatada yok hocaylada baktım. Eğer sağlam çalışırsa paylaşım yapacağım.
-----------------------------sen anlatımı yap artık linki yolla. ben hataları düzenlerim.
-
nokia 5800'a oluyor mu? ve hackli olması gerekiyor mu telefonun? paylaşım için teşekkürler :)
-
x3uqm4 bunu yazdı:
nokia 5800'a oluyor mu? ve hackli olması gerekiyor mu telefonun? paylaşım için teşekkürler :)
-----------------------------Yok hocam sigined yazılım direk kurabilirsin (: symbian s60 v5 olcak :|
olurmu bilmem bi dene. Bazı uygulamalar çalışıyor misal skyfire her iki sürümde de hem v3 hem v5'te
-
bu uygulama kaçmaz la forumda symbian kullanan ne az adam varmış :|
up'
-
üstad döktürmüşsün e63 te olur mu
-
SUPERBICO bunu yazdı:
üstad döktürmüşsün e63 te olur mu
-----------------------------paşam bak versiyonuna. Ona göre dene bazen calışabiliyorda.
Sağlam uygulama ya. Paylaşmadan olmaz dedim ama kimse kullanmıyor demekki.
-
oldu :) adam king bee