folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vicdanım Sızlamaya Başladı

Vicdanım Sızlamaya Başladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hoca simdi vista ultimate + server 2003 + server 2008 + sqlserver2005 + visualstudio2005-2008 korsan olarak mevcut ve ben bu platformlarda uygulama gelistiriyorum.Microsoft 'a belesten sistem yoneticisi , yazilim gelistiricisi olarak yetistiriyorum kendimi.Kendimi dedigimi milyonlara vur hoca , binlerce profesyonel cikartiyor bu sekilde.Ama korsan kokten kalksa, microsoft teknolojilerine para disinda ulasamasam ne  yapacagim , gidip unix/linux ailesine yogunlasacagim.Microsoft piyasada sistem yoneticis , yazilimci yetistirmek icin butce ayirmak zorunda kalacak.Teknik destek agi olmayacak.Bugun 20-30 ytl ye format atan adamlar Microsoft'un gelecegini kurtaran adamlar.Butun dunyaya hakim bir teknik servis agi var ve bunun bedeli sadece korsan a izin vermekten geciyor.Ben .NET e adiyorum kendimi , dusunsene neden boyle birsey yapiyorum ? Ustelik hicbir ucret almadan.Kendi uygulamalarimdan para kazaniyorum sadece.Ama microsoft teknolojileri devamlilisk sagliyor boylece,piyasaya hakim oluyor.Bunun karsiligindada korsan kullaniyorum :P ..aslinda sirketler el altindan korsan i pof pofluyor...Vicdanin rahat olsun...Pardusuda gec  :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

valla benim kullandğım programlarda korsan. zira lisans parası verecek kadar param yok hea olsaydı gider programında, dinlediğim müziğinde albümünü alırdım hiç çekinmeden verirdim o kadar parayı sonuçta adamlarında emeği. ama bilgisayarda Xp, photoshop, office, vb biton müzik var bi hesaplasam saten kıçımdaki dona kadar borca batardım herhal :S

ücretsiz programlarda kullanmıyor değilim kullanıyorum bazıları güzel oluyor ücretsiz olmasına rağmen.

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

f1kr3t bunu yazdı:

orjinali bozar ögrenci adamı :|

abi $u an pc de kurulu olan kullandıgım tüm yazılımları lisanslamaya kalksam batarım heralde. en basitinden flash lisansı 699$ yanlı$ hatırlamıosam :|

Hacım lisanslama zaten manyak mısın?

Ama mesela nero kullanma daha kalite ücretsiz alternatifleri var onları kullan. Zaten nero acayip kasıyo. Bi sürü gereksiz şeyler eklemişler. Office fazla kullanmıyosan openoffice kur. Çok hızlı ve hafif.

Demek istediğim bu.

Hah.

Nero demişken.

CDBurnerXp Pro

En kral cdburner bu tarihe kadar kullandıgım : )

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ComputerWolf hocam sana bişey diyemem hatta derim, kullan hocam kullan derim.

Benim sürekli söylediğim, en azından basit konularda ücretsizini kullanalım. İşte mesela CDleri neroyla yazmassan kim ne kaybeder? Ama korsan xp kullanmazsan microsoft çökebilir hakkaten haklısın :)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    music
    music's avatar
    Erkek

artık bu kuralı değiştirmek çok zor hocam

AKPli MÜRİD bu sitde akpli müridlere duyurulur grup krularım grupta hayvan siyanojen Qin ve sirpence karabasan351(yeni üye) akpli mürid yoqluğu var :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

Osiris bunu yazdı:

Bu dünya için çok duygusalsın.

yani çal diyosun, hiç düşünme emek vereni, bu işten ekmek yiyeni hiç düşünme. Yapamadım kusura bakma dünya.

aynen öyle , düşünme bak düşününce böyle şeylere yöneliyosun :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

Cok güzel bir konuya deginmissin aslinda, ve vicdan azabi cekmene gerek yok bence.

Cünkü eger isteseler öyle yazarlarki, crack ve baska yöntemler ile cözemezsin.
    Adamlar illaki bir acik kapi birakiyor. Digerlerininde dedigi gibi bu bir strateji.

Bugün örnegin Microsoft illaki orjinal windows kullanmalisin derse, millet bedava olan Linux'a gececektir.
    Bende alternatifleri kullanmayi tercih ederim, örnegin OpenOffice bütün ihtiyaclarimi karsiliyor.
    FlashFXP degilde KFTP örnegin vs.vs.

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek

Böyle seyleri düsünmek sadece kendine ruhsal acıdan zarar verir.Rahat ol onlarda korsan istiyor gizliden.

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

aklımda olan ve benimde sıkıntı çektiyim bir konuya parmak basmışsın. bilgisayarımda onlarca program var ve bunların dörte bir alternatif programlar. winrar yerine 7- zip olanı kullanılabilir ama bende winrar, winzip, 7-zip yüklü. biraz kendimi kandırmış gibi oluyo ama güzel oluyo tavsiye ederim. tabi burası pazar alan memnun satan memnun üreten memnun.

boş
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

emeğimi var hoca,ecnebilerin asgari ücretleri 1000euro dolaylarındayken 40 euroya sattıkları oyunu 500 ytl lik ülkemde 120 ytl satmaları nedir ha diceksin ki acık kaynak kullan ama herseyde gecerli olmuyor o.

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 4226 Toplam Mesaj: 47