Video Camera Helicopter

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

ARkadaşlar düğün çekimi dediysem full düğün çekimi demedim :) kısa süreli helikopter açılı yukarıdan kuş bakışlı filan yani :) inspire bana çok ağır kaçar. Arkadaşın gönderdiği köpek balığı videosunu da anlayaiblmiş değilim :) çekilen videoda ses olmasada olur sıkıntı değil :) arkaplan müziği uygulanır çünkü.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

bütçe düşük ise

qrx350 pro, 3 axis walkera gimbal, xiami yi kamera, basit bir fpv sistemi

;)

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halat
    halat's avatar
    Erkek

Takip.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

ARkadaşlar düğün çekimi dediysem full düğün çekimi demedim :) kısa süreli helikopter açılı yukarıdan kuş bakışlı filan yani :) inspire bana çok ağır kaçar. Arkadaşın gönderdiği köpek balığı videosunu da anlayaiblmiş değilim :) çekilen videoda ses olmasada olur sıkıntı değil :) arkaplan müziği uygulanır çünkü.

Tut o köpek balığını al demedik. Ona benzer şeylerde var. Bildiğin uçan balon amk neyini anlamadın. Uçan balon yap tak kamerayı pervaneler ile süzdür havada uzun uzadıya çekim yap. Düştü kalktı derdi olmasın. He ben illa konuda örnek verilen 5000TL aletlerden alıp öyle tatmin olucam dersen başka.

Sadece bi imza..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Orta gelirli düğün sahipleri böyle bişeye para vermez yukardan cekim olsun felan.. yok ben baştan sona düğün hikayesi çekimi yapcam diyosan zaten ajansın yada fotograf dükkanın olması lazım bu iş için.. 

yok ben sadece helikopter kamera ile zengin düğünü çekcem diyosan, amatörsün büyük ajanslar sana kaptırmaz o işleri.. 

önce iş dalına iyi seç... alıp kullanmayı öğrenip kiralayacam diyosan para kazanabilirsin ama onun içinde cevre yapman lazım cevre içinde iş yapman iş içinde zaman gerekir..

yani demek istediğim para getiren her işi bu iş iyiymiş bende yapayım demeyin.. bırakın bu işi bu iş için eğitim almış mesleği bu iş olan adamlar yapsın.. çünkü ezerler piyasada tutanamzsın...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende phantom 2 vision var satabilirim eger dusunursen

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
Toplam Hit: 1986 Toplam Mesaj: 17
video helikopter