Video Chat....(Manita Kayniyo)
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------
her ne kadar abaza olsamda camfrog kadar igrenc bi ortam yok!!arkadas sayesinde 1kez gorme sansm olmustu hele 18+ sayfalar tamamen igrenc bisi insanlar ne hale gelmis anlamak mumkun deil hade elin gavurunu gectim bizim millette iice yoldan cikmis harbiden yazik... ama yinede hos bi ortam :) internet kotali olunca ay sonu biras sknti oluo bide:)
-----------------------------Millet yoldan çıkmış diyene bak sen :D :P
-
ben bunu biliom yaa benim teyze oğlunda war mak programda kızlara baqarken hiç sevmem böle şeleri diyince yerlere yatmıştım gülmekten amk .d
-
aha :|manita kaynıyormuş ben buraya girmezsem g**m kaşınır şimdi ... olm bsg..
-
Camfrog gibi bir abaza mıknatısı programı dünya üzerinde bilmeyen kaldımı yaww acıklama yapmaya gerek yok btün abazalar burayaaa dicen vercen linki ehehhee
-
camfroonda snnde .. nese sn şu sıra tahribatta küfürün yasak olmasına sevin nası bi konudur :|
sn yolu şaşırdın heralde yonjaa falan git sn burda pek ilqilenen olacanı sanmam :|
-
camfrog işte beaw.
işe yaramas salla :p
-
bi ara kullandım pek beğenmemiştim.Her zamanki gibi 10-20 erkeğe bir kız.
-
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------camfroonda snnde .. nese sn şu sıra tahribatta küfürün yasak olmasına sevin nası bi konudur :|
sn yolu şaşırdın heralde yonjaa falan git sn burda pek ilqilenen olacanı sanmam :|
tam ayar cekilecek adamsin ama dua etki tahribatta bu aralar kufur yasak rahatsiz ettiyse konu seni ilgilenmeyebilirdin demekki kasiniyosun ilgilenen arkadaslar varmis demekki prg verdigim link de indirilme sayisi 76 :/ -
paltak'ın yandan yemisi bu program cok abaza erkekler var haa kızda var ama cok nadir ara sıra lezbiyenlerde giriyor oraya :D siplit cam'La 1 tane kız düsürmüsdüm tabi " sen videosun" aynı bu sekilde diyince engelledi :D
-
amele_2 bunu yazdı:
ülen biri irc server açsın Allah rızası için
-----------------------------heah bende ondan sölüyecektim :)