Video-Klip Yayınladığım Siteme Beklerim. İyi Seyirler.
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------
bu temayı biliyorum bende bi sitede kullanmıştım :)
kategorileri listeliğin sayfada şarkı resimlerinede link ver sadece adına değil.
sef gayet başarılı.
arama kutusndaki kelimeleri etiketlere kayıt ettirip daha sonra sürekli döndürüyomsun onları ? Site içinde fazladan link olmasını sağlıyomusun arama çubuğunu kullanarak yani ?
footer boş :| Çok aip hemen doldurmalısın o_O
bu arada hiç etiket yok bence şarkılara eklemelisin etiketleri index sayın bolca artar.
bol şans :)
-----------------------------aynı başarıyı senden de bekliyoruz(8 aydır :)
-
cemnet bunu yazdı:
kategorileri listeliğin sayfada şarkı resimlerinede link ver sadece adına değil.
sef gayet başarılı.
arama kutusndaki kelimeleri etiketlere kayıt ettirip daha sonra sürekli döndürüyomsun onları ? Site içinde fazladan link olmasını sağlıyomusun arama çubuğunu kullanarak yani ?
bu arada hiç etiket yok bence şarkılara eklemelisin etiketleri index sayın bolca artar.
-----------------------------Site şahsım üzerinedir, kendim kodladım ama tasarım hazır.
Resimlere de link vereyim, sağolasın.
Arama kutusundaki değerleri kaydetmiyorum, istenmeyen durumlar olmaması için.
Footer a karalarım bir ara bir şeyler.
Şarkıları eklerken etiket olayını yapıyorum zaten.
İlgin için teşekkürler.
-
ilnatsob bunu yazdı:
cemnet bunu yazdı:
sef gayet başarılı.
-----------------------------aynı başarıyı senden de bekliyoruz(8 aydır :)
-----------------------------hacı sen beni napcan yapıcaz işte bi ara .. hep bana sölüyo birileri bi kere ben webmaster'a yüklenmek istedim burda :D
-
Arkadaşlar, fikirlerinize ihtiyacım var.
Teşekkürler.
-
guzel site kardes hayirli olsun
dj muzikleride koymani oneririm bu aralar cok yaygin dj mixleri felan
-
baktım adı biturku dedim bakalım türkü arşivine arattım ilkay akkaya - kime kin ettin aheey çıktı site güzel hayırlısı olsun
-
alan adı bozuk site uyumsuz :|
-
Aytekinet bunu yazdı:
alan adı bozuk site uyumsuz :|
-----------------------------:) Hoca, başka alan adı kalmamıştı. Mecburen bu adı aldım.
-
.
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

( Umarım yanılıyorum... )
-----------------------------Hoca, sitede siyasi sonuçlar doğuracak bir şey yapmam.