Video Program Önerisi
-
Slmlar arkadaşlar..
Derdimi sizlere şöyle açıklayayım.. Diziler veya filmler başlamadan önce oyuncu kişiler tanıtılır. Kimileri çok hoş olur ve insanın içi gider mesela kurtlar vadisi başlarken oyuncuların tanıtılması ve arka planda bulutların, kuşların geçmesi.. Şöyle bir örnek daha herkezin resimleri olur cok farklı şekillerde resimler ortaya cıkar sonra ismi yazar kişinin vs.. Demek istediğim bu tür tanıdım amaçlı videolar nasıl yapılır. Bizim Bursa'da yaptıgımız ve 6 aydır 4. kez tekrarladıgımız gösteride ben kişileri tanıtmak için Ulead Video programını kullandım ama şahsen gözüme pek hoş gelmedi daha iyilerini yapabilirdim tabi bu beyenilmiyor anlamına gelmiyor du :)
Sizden istediğim öneri, giriş videoları nasıl yapılır dizilerdeki filmlerdeki..
Şimdiden önerileriniz ve yorumlarınız için teşekkürler..
-
Adobe Premire CS4 + kullanmak için kullanım klavuzlu bir e-book la işini görürsün ama yinede o kadar profesyonel bişeyler yapabilirmisin bilmem...
-
total video,ImTOO\MPEG Encoder 3
-
aftereffect de bu isler icin kullanilmiyor mu?
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------
Adobe Premire CS4 + kullanmak için kullanım klavuzlu bir e-book la işini görürsün ama yinede o kadar profesyonel bişeyler yapabilirmisin bilmem...
-----------------------------güzel program yanlız örnenmek lazım :)
Adobe Premire CS4'te kendi içinde özel kullanılmak için şablonla varmı yoksa kendinmi bulman gerekiyor ?
Şablon derken işte o tür şeyleri yapmak için hazır varmı yoksa sıfırdanmı yapıcaksın kendin
-
Adobe Premire CS4' video yapıcamda konuda anllattım nasıl video yapıcağımı.. Program için hazır sprctler falan varmı ?
Sadece üzerinde oynayabileceğim türden bir şeyler..