Video Yu Mp3 Dönüştürme
-
FLV uzantılı dosyalar dahil bir çok video uzantısını başarılı şekilde mp3 e çevirecek bi uygulama arıyorum. varmı videoyu mp3 çeviren bi uygulama.
-
total video converter
-
birgaripaskbestesi bunu yazdı:
-----------------------------
total video converter
-----------------------------x video ultimate
-
"Blaze media pro" ilacini bulabilirsen fevkalede bir programdir.
onun haricinde
DVD video Soft deneyebilirsin ücretiz kaliteli bir program.
-
narkozMRT bunu yazdı:
FLV uzantılı dosyalar dahil bir çok video uzantısını başarılı şekilde mp3 e çevirecek bi uygulama arıyorum. varmı videoyu mp3 çeviren bi uygulama.
-----------------------------ücretsiz video mp3 extractor var.
-
cankirca bunu yazdı:
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------ücretsiz video mp3 extractor var.
-----------------------------bunu kullanıyorum zaten gayet başarılı ama flv formatındakileri çevirmiyor.
-
Freez FLV to Mp3 Converter programını öneririm çok başarılı bir programdır...
-
Ssativa bunu yazdı:
-----------------------------total flv cevirmiyor ancak any flv player diye bi prg var onun convert özelligide mevcut
-----------------------------yeni sürümlerinde çeviriyo total video converter
-
http://www.formatoz.com/ FORMAT FACTORY bütün dertlerine derman olacaktır.sadece videodan mp3 e değil diğer bütün formatlara çeviri yapabilirsin.buna ek olarak yaptığın convertin kalitesiylede kolaylıkla oynayabilrsin.mobile ekipmanlara da çeviri yapıyor.adı üzerinde fabrika daha bissürü şey var..reklam gibi oldu bea:D
-
xilisoft video converter tavsiye ederim ben kullanıyorum geçen youtubedan şarkı indirmiştim video olarak hq idi kaliteli idi video mp3 e çevirincede kaliteli kaldı sesi high da çevirdim tavsiye ederim yani
-
kesinlikle Format Factory