Videodan Görüntü Almak (Yardım)
-
konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim
http://www.youtube.com/watch?v=k8yy1zY4c6k
bu gibi youtube ve ya diğer sitelerdeki videolardan istediğim süredeki görüntüyü düzgün bir şekilde nasıl alabilirim ?
şurdan 12:45 deki pozu istiyorum mesela -

-
whoobay bunu yazdı

hocam pardon ya yanlış vermişim 13:45 olucaktı video nun altında ki yorumu fazla benimsemişim :) 13:45 i de bu şekil atarsan çok memnun olurum.
PEAK tarafından 20/Kas/14 14:13 tarihinde düzenlenmiştir -

-
movie maker da foto al vardı öylemi yaptınız
-
futurist bunu yazdı
movie maker da foto al vardı öylemi yaptınız
hayır,
Ben kendim S.A.P ile yazdığım program ile aldım.
-
Sadece youtube için geçerli degil, klavyedeki print screen tuşuna bastıgınızda o anda ekranda olan her ne varsa onu yakalar yine yakaladıgınız görüntüyü paint 'te girerek ctrl+v (yapıştır) diyerek görüntüyü elde edebiirsiniz. bunun bir diger yöntemi ise windows 7 'de " ekran alıntısı aracı " (başlat menusunden) bu programlada istediginiz kareyi yakalayabilirsiniz.
DeepInside tarafından 20/Kas/14 16:20 tarihinde düzenlenmiştir -
DeepInside bunu yazdı
Sadece youtube için geçerli degil, klavyedeki print screen tuşuna bastıgınızda o anda ekranda olan her ne varsa onu yakalar yine yakaladıgınız görüntüyü paint 'te girerek ctrl+v (yapıştır) diyerek görüntüyü elde edebiirsiniz. bunun bir diger yöntemi ise windows 7 'de " ekran alıntısı aracı " (başlat menusunden) bu programlada istediginiz kareyi yakalayabilirsiniz.
o öyle her videoda işe yaramıyo. çoğe videoda prnt scr siyah görüntü verir.
-
joe_black bunu yazdıDeepInside bunu yazdı
o öyle her videoda işe yaramıyo. çoğe videoda prnt scr siyah görüntü verir.
Doğru fakat sonuç olarak youtube 'daki görüntüyü almak istemiş arkadaş.
-
chrome lightshot eklentisi kullanabilirsin.
-
Gomplayerda da varfi goruntu alma