Videolar Dolmuyor Internet Hizim Iyi Olmasina Ragmen?
-
bilen eden yok mudur?
-
hocam sağ tıkla genel ayarlada sıjırısz yer vererek dene
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------hocam sağ tıkla genel ayarlada sıjırısz yer vererek dene
-----------------------------nasil hocam anlayamadim?
-
Modeme res at(yada wan ayarlarından bağlantıyı deaktif/aktif et), farklı ip bloklarından ip almayı dene.
sonra bi traceroute çek yurt dışı çıkışları değişmiş mi bir bak..
başlat>çalıştır>cmd
tracert youtube.com
--Geçici olarak speedbit video accelerator yada turbo internet diye yazılımlar vardı. Programların çalışma mantığı çoklu koldan/bağlantıyla bufferlıyor..
-
Usta flash playerına bak güncel mi bazen çünki onda sorun oldu mu doldurmuyor istersen ışık hızında kullan :)
-
Saybirs bunu yazdı:
-----------------------------internet hızınla alakassı falan yok
3 ihtimal var
1)bilgisayarın dandik
2)ekran kartın dandik
3)ekran kartı driveri sorunlu
-----------------------------
bendede aynısı var i7 toshiba pc sence neyinde sorun vardır ? ekran kartı ? kart okuyucu ? -
bende yüklenme hızı sorunu değilde yüklemeye başlama süresi var. video çok bekliyo açılmak için.
-
hocam şöyle bi durum var. Çok saçma gelicek ama bizzat gözümle gördüm.Benimde youtubeda videolar 10 satte falan açlıyodu.Gerçi senin diğer sitelerdede var galiba sorun.Ben youtube u anlatayım.youtube a giriş yapıyorum.videolar bekle bekle açılmıyo zar zor anca izliyosun.Çıkış yapıyorum.seri seri açılıyo videolar.Başka id yle de denedim.Sorun aynı.Sonra komple taraycıları kaldırdm.Ccleaner la komple temizledim çerezleri.Tekrar kurdum firefox'u sorun düzeldi.