Videoları Üst Üste Koyabileceğim Yazılım ?
-
Selamlar

Sniper oyunu tasarladık bir tane kinect ile kontrol edilebilen.
Şekilde gördüğünüz gibi iki video var. Arkadaş kendi ekranını çekmiş ve diğer eleman da oyun oynuyor onu da çekmiş arkadaş, aralarında 8 saniye fark var ama sorun değil o kesilip biçilebilir..
Şimdi yapmak istediğim soldaki resimdeki elemanı, sağ tarafta görülen resimdeki videonun sağ alt tarafında oynatmak istiyorum.
Amacımız ise, hem oyunu hem de oynayan kişiyi aynı videoda göstermek. Yaptığımız proje için böyle bir video hazırlamamız istendi..
Kısacası istediğim şey şu hale getirmek videoyu

-
Sony Vegas yapilabilir
-
-
sağol hocam ama onlar ağır programlar, yoksa adobe premier de kurabilirim de basitçe ayarlayabileceğim bir şeyler yok mu?
-
@daft, aynen istediğim o tarz bir şey. bekliyorum, teşekkürler
-
unbalanced bunu yazdı
sağol hocam ama onlar ağır programlar, yoksa adobe premier de kurabilirim de basitçe ayarlayabileceğim bir şeyler yok mu?
Hocam aslında çok basit en fazla 3 dk alır diye tahmin ediyorum hatta daha kısa istersen özelden ulaş anlatam kısa bişi zaten
edit : istersen bi 30 sn lik anlatım yapıp Atam sana video halinde
TheAvenqer tarafından 25/May/15 17:36 tarihinde düzenlenmiştir -
TheAvenqer bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
Hocam aslında çok basit en fazla 3 dk alır diye tahmin ediyorum hatta daha kısa istersen özelden ulaş anlatam kısa bişi zaten
baktım da boyutu fazla bir şey değilmiş, ben gb lerce düşünmüştüm. Olabilir hocam video.
Bir de bu yazılımla zamanları eşitleyebilirim değil mi? ana video 8 saniye önden başlıyor
-
unbalanced bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
baktım da boyutu fazla bir şey değilmiş, ben gb lerce düşünmüştüm. Olabilir hocam video.
Bir de bu yazılımla zamanları eşitleyebilirim değil mi? ana video 8 saniye önden başlıyor
Tabiki hocam herseyi ayarlarını nerdeyse tüm oyun videoları bununla yapiliyor
-
tamam hocam teşekkürler, bakarım buna
-
Videoyu hazırladım pm yi attim
-
Teşekkürler hocam, eline sağlık