Videoların Siyah Beyaz Olma Sorunu
-
pc deki bütün videolar siyah beyaz açılıyor yani renk falan yok vidoeları windows media player ,GOM player , E.M. total video player , winamp ile açmaya çalıştım hepsi yapıyor fakat aynı videoyu tarayıcı üstünden izlesem renkli oluyor bu hata için GOM u tekrar yükledim ama düzelmedi ne yapmalıyım
-
Sorun mu bence bunu nasıl yaptgnı anlatmalısın
-
kodek sorunu olabilir. k-lite codek paketini yükleyip denedinmi acaba?
-
vlc media player yüklebirde bence bu sorunları nasıl beceriyorsun ona şaşırıyorum asım ben sen bir dahisin..
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
kodek sorunu olabilir. k-lite codek paketini yükleyip denedinmi acaba?
-----------------------------zaten yüklü
-
Ekran kartının kontrol paneli yüklüyse oradan video ayarlarından siyah beyaz yapılmış olabilir.
-
Bosluk bunu yazdı:
Sorun mu bence bunu nasıl yaptgnı anlatmalısın
-----------------------------ben yapmadım yapsam zaten GOM da yaparım diğerlerini hiç açmam normalde
-
bi ayarı kurcalamış olabilirsin, yada bişey bozmuş olabilir. tekrar yeni sürmünü indirip yükleyip deneyebilirsin.
-
wking bunu yazdı:
Ekran kartının kontrol paneli yüklüyse oradan video ayarlarından siyah beyaz yapılmış olabilir.
-----------------------------sadece videolar siyah beyaz ama
-
up...
-
asiminnesli bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
-----------------------------sadece videolar siyah beyaz ama
-----------------------------Bende şimdi NVIDIA ekran kartı / Video Renk ayarlarından siyah beyaz yaptım. @wking'in dediği gibi videolar SB oluyor; ama tarayıcıda da SB kalıyor, sende tarayıcıda renkli olduğunu söylüyorsun. Benim yaptığım ayarlar şuradan dı, belki faydam dokunur.
http://i53.tinypic.com/2r3h1dd.jpg
Olmazsa Ekran kartı kontrol panelinden varsayılan ayarlara dön. Yaptım diyorsan, driver güncelle, tahminimce sıfırlancaktır, her ne olduysa...
Dediklerimin hepsini yaptıysanda k.bakma, aklıma ilk gelenler bu :/