Videolu Döküman Ekleyelim Artık
-
Reneee aylardır söylüyorum yıl olarak en son bana hatırlat dedin 2-3 defa hatırlattım ben öyle birşeymi dedim dedin :)
sitede değişim olurken dedim alperim fırsat bu fırsat aç konuyu :)
Tahribat a özel bir flash player da Önceden belirtilmiş bir program ve çözünürlükte dönükamanları videolu hazırlayıp koysak nasıl olur?
artık zamanı gelmedi mi? :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Reneee aylardır söylüyorum yıl olarak en son bana hatırlat dedin 2-3 defa hatırlattım ben öyle birşeymi dedim dedin :)
sitede değişim olurken dedim alperim fırsat bu fırsat aç konuyu :)
Tahribat a özel bir flash player da Önceden belirtilmiş bir program ve çözünürlükte dönükamanları videolu hazırlayıp koysak nasıl olur?
artık zamanı gelmedi mi? :)
-----------------------------Çook iyi olur hazır bende döküman hazırlıyodum.4d cinema ile ilgili.
-
Abode Presenter kullanabilir bu iş için,siz yapın koyması kolay.
-
tmm bu sefer yapacam...
stratejiyi ve programları belirleyelim...
-
adobe captivate
-
harbiden çok hoş olur. video linkini vermeye gerek kalmadan.
-
bakın belli ses ve görüntü kalitesinde olması lazım profesyonel videolar olması lazım onun için en iyi programı en iyi şekli seçmek lazım
birde flv formatında olursa daha az yer kaplar flash player yapacak biri olsa ne güzel olur videonun köşesine otomatik tahribat.com eklense felan çağ atlayalım a.q :)=
-
Bazen görüntülü kullanım filan hazırlıyorum camtasia kullanıyorum çok kıyak alet hertürlü çözünürlüğe uzantıya playera göre ayarlıyor.
-
donanım ile ilgili bir kaç video hazırlıyabilirim hız aşırtma ile ilgili birçok parçanın testlerini yapabilirim mesela
-
hatta tbt'ye ffmpeg codeclerini kuralım. AçıkKaynak görsel eğitim platformu oluşturulsun, video çekip çekip upload edelim :| sağlam olur, hit alır
-
hadi ne kararlaştırdık beyler?
bazı anlatımlar oluyo yazıyla resimle olmuyor hem mesela donanımla ilgili şeyleri videoya çeker kasada gösterir çok güzel olur