Video'ya Subliminal Mesaj Eklemek ?
-
Selamun Aleyküm konu biraz anlamsız gelebilir ama başka kaynaklardan baktım işe yarar birşey bulamadım. Video'lara saniyeden daha kısa bir süre zarfında yazı eklemek istiyorum. Saniyenin 10da 1 lik bır kısmı kadar olcak bunun için hangi programı kullanabilirim? Yani izlerken hiçbir şekilde anlaşılmayacak.
-
Frame frame editleyebilecegin bir program olursa olabilir. TakiP
-
adobe after affect olabilir
-
After effectle kolayca koyarsın.
Ama o tek başına yetmez yani başka ayrıntıları da var o işin
-
premiere ile de kolay olur
-
HolyOne bunu yazdı
After effectle kolayca koyarsın.
Ama o tek başına yetmez yani başka ayrıntıları da var o işin
Detay lütfen .. ( :
-
Mesela ne gibi detayları var Başka ?
-
-
konuyla alakası yok fazla ama bende bişi sorucam.
edius kullanırım yıllardır. ediusun kendisini aşamadığını düşünüyorum. klasikleşmiş biçimde kullanıyorum sanki. elimde edisla ilgili efectlerin hepsi yıllardır aynı. biadım ileri gitmedi sanki yada ben kaynak bulamadım.
ben video keser biçer, logo ekler, kayan yazı eklerim. resimlere geçişlere canlı efectler veririm.
ben adobe premiere geçiş yaptım dün. tavsiyeniz nedir. premiere kasayım mı yoksa ediusla yola devam mı edeyim.
yada after effect de başarılımıdır bu kes ekle yaz çizlerde.
-
Yani aslında detayları ile pek alakam yok çünkü dediğim gibi saniyenin 10da 1i kadar lık bir yazı koymak amacım mesela video oynatılırken ekranda örnek vermek gerekirse TAHRİBAT yazacak ki bunu hiç bir şekikde kimse fark etmeyecek buda subliminal mesaj işte belkide saniyenin 10da 1lik kısmından daha kısa bir sürede bile olabilir. Amaç zaten belli subliminal'deki senin göremediğin ama bilinç altının farkındalığını anlayıp kayıt ettiği. Zaten bunun yanında ses olarak ta mesaj sağlıcam aslında duymadığını sandığı bir ses yani herangibi bir mp3 şarkısının içine koyucam ki mesajı duyduğunun farkında bile olamıcak. Biraz daha yardımcı olabilirseniz sevinirim verilen programları denicem.
-
aegisub ile altyazı hazırlarsın
ASS gömen bir program ile de videoya gömersin (total video converter en basitinden)