Vikipedi - Ardahan (Etnik Yapı)
-
aslında tartışımaya gerek bir durum yok arkadaşlar durumu düzelmek lazım ayrıca wikipedia yönetimine durumla ilgili bilgi aktarmak lazım buradaki amaç ırakta musul ve kerkükteki türkmen nüfusun kayıtlarına uygulananla aynı... Adamlar önce bir takım gelecekte tarihi sayılabilecek bilgileri kilitleyecekler sonrasında yarın bir gün birşey olursa tüm kayıtları yok edecekler... sonra bakınız tarihi belge (wikipedia) burasının kürt köyü olduğunu söylüyor diyecekler... Burayı talep etmek gibi hayali gerçek yapmaya kalkacaklar... Aslında bu işte kürtlerinde çok sorunu yok. Çoğu kandırılmış eğitimsiz kimseler eğitimli olanlarsa sahte hayallerin peşine takılıp kendilerine yazık ediyorlar. En çok üzücü olanı iste bu insanların sanki ülkede eziyet görüyormuş gibi bir hava yaratılıyor olması.
BU ülkede zamanında kürt cumhurbaşkanıda oldu başbakanda bu gün devletin bütün kurumlarında görev yapan kürtler var ben halen anlayabilmiş değilim bütün bunlara rağmen bu insanlar neden halen ülkemizi bölmeye kalkıyorlar... (İçlerinden ülkemize hizmetini onurlu bir biçimde sürdürenleri bu sözlerimden muaf tutarım)
-
yine değiştirmişlerdi ama bu sefer sinirlenmedim güldüm ama hangi piç kurusu yapıyo merak ediyom?
-
-
Scorpions bunu yazdı:
-----------------------------Yine değişmiş :W
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ardahan_(il)#Etnik_Yap.C4.B1s.C4.B1
-----------------------------şu an normal pire :W
-
Tmm la :D
-
bende ardahanlıyım pkk sempatizanı olmayan kişilerin aşırı milliyetçi olması gerekmiyo. tüm türk ardahanlılar gibi bende vatanımı milletimi seven bi ferdim.
ailemizdeki kimsede pkk sempatizanı değildir olamazda zaten.
ayrıca kişilerin milliyetçilik duyguları msndeki nicki , avatarıyla veya laflarıyla değilde savaş sırasında nerede bulunduğu ve nereye gittiği ile ölçülür.