Vileda Robot Yapmış
-
gece birak sabaha kadar temizlesin :D
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hocam sensor bile olsa gectigi yerlere iz birakan birsey olmali bence lg bakmadim ama dedigim gibi icine veri girip odayi felan yuklmedikten sonra gps olmadan calisan bir alet cok sacma bence
O yüzden min 30 max 120 dk yapmışlar ya hocam programları. İlla random gezerek geçmediği yerlerden geçecektir diye. Hem muhakkak daha öncesinde defalarca test etmişlerdir temizliyor mu temizlemiyor mu diye ama herkesin dediği gibi içinde gps vs barındırsaymış daha iyi olurmuş.
-
https://eksisozluk.com/vileda-virobi--3812583
http://www.youtube.com/watch?v=b9HgT4aSbWU
alet çok basit bi sistemle donatılmış ve her engelden kolayca kurtulamıyo :D bu arada ekşidede iyi giydirmişler töbee almam valla :D
-
heisenberg bunu yazdı
İlk breaking bad de jesse evini temizlerken gormustum
Evde dolanip duruyodu guzel alete benziyo :)
:D:D aynen aklıma geldi direk hatta ozaman ilkkez gormustum arastırmıstım :D
-
-
Kedi-köpek olan evlerde hayvanı delirtir bu alet. Yinede beğenmedim. Programlanabilir olmalı. Banyo yada tuvalete girmememeli. Ayrıca şarj bitti kim bilir hangi koltuğun altında...
Samsung olanı var. şarj bitince gidip kendini şarj ediyor. Madem tembellik yapcaz tam olsun. -
GPS'i bu işler için kullanamazsınız tabi evin üstü açık ve 5000 m^2 olmadıkça.
-
Olgunisik bunu yazdıKedi-köpek olan evlerde hayvanı delirtir bu alet. Yinede beğenmedim. Programlanabilir olmalı. Banyo yada tuvalete girmememeli. Ayrıca şarj bitti kim bilir hangi koltuğun altında...
Samsung olanı var. şarj bitince gidip kendini şarj ediyor. Madem tembellik yapcaz tam olsun.hocam bence bunlar demodur piyasaya sürüp arz talebe bakıyorlardır sonrasında eminim geliştircekler çok fazla
-
abi süpürgeyle 5 dakikada temizlenecek bir oda için neden bunu çalıştırayım ? anlayabilmiş değilim hala. He cam silse, heryeri süpürüp temizlese, kapı üstlerini ve vitrinlerin tozunu alsa eyvallah ta...
-
RotKerim bunu yazdıheisenberg bunu yazdı
İlk breaking bad de jesse evini temizlerken gormustum
Evde dolanip duruyodu guzel alete benziyo :)
:D:D aynen aklıma geldi direk hatta ozaman ilkkez gormustum arastırmıstım :D
hatta walter risin zehirini güya içinden bulup çıkartıyordu :D dizi izleyenler toplaşın konu piç oluyo yetişin :D:D:D