Vileda Robot Yapmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

gece birak sabaha kadar temizlesin :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    KaRaKuLe bunu yazdı

hocam sensor bile olsa gectigi yerlere iz birakan birsey olmali bence lg bakmadim ama dedigim gibi icine veri girip odayi felan yuklmedikten sonra gps olmadan calisan bir alet cok sacma bence

O yüzden min 30 max 120 dk yapmışlar ya hocam programları. İlla random gezerek geçmediği yerlerden geçecektir diye. Hem muhakkak daha öncesinde defalarca test etmişlerdir temizliyor mu temizlemiyor mu diye ama herkesin dediği gibi içinde gps vs barındırsaymış daha iyi olurmuş.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

https://eksisozluk.com/vileda-virobi--3812583

http://www.youtube.com/watch?v=b9HgT4aSbWU

alet çok basit bi sistemle donatılmış ve her engelden kolayca kurtulamıyo :D bu arada ekşidede iyi giydirmişler töbee almam valla :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    heisenberg bunu yazdı

İlk breaking bad de jesse evini temizlerken gormustum 

Evde dolanip duruyodu guzel alete benziyo :)

:D:D aynen aklıma geldi direk hatta ozaman ilkkez gormustum arastırmıstım :D

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=4fzNe48Wn9Y

All I need is a possibility.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Kedi-köpek olan evlerde hayvanı delirtir bu alet. Yinede beğenmedim. Programlanabilir olmalı. Banyo yada tuvalete girmememeli. Ayrıca şarj bitti kim bilir hangi koltuğun altında...
    Samsung olanı var. şarj bitince gidip kendini şarj ediyor. Madem tembellik yapcaz tam olsun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

GPS'i bu işler için kullanamazsınız tabi evin üstü açık ve 5000 m^2 olmadıkça.

Olaylara karışmayın!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Kedi-köpek olan evlerde hayvanı delirtir bu alet. Yinede beğenmedim. Programlanabilir olmalı. Banyo yada tuvalete girmememeli. Ayrıca şarj bitti kim bilir hangi koltuğun altında...
    Samsung olanı var. şarj bitince gidip kendini şarj ediyor. Madem tembellik yapcaz tam olsun.

hocam bence bunlar demodur piyasaya sürüp arz talebe bakıyorlardır sonrasında eminim geliştircekler çok fazla

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abi süpürgeyle 5 dakikada temizlenecek bir oda için neden bunu çalıştırayım ? anlayabilmiş değilim hala. He cam silse, heryeri süpürüp temizlese, kapı üstlerini ve vitrinlerin tozunu alsa eyvallah ta... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    heisenberg bunu yazdı

İlk breaking bad de jesse evini temizlerken gormustum 

Evde dolanip duruyodu guzel alete benziyo :)

:D:D aynen aklıma geldi direk hatta ozaman ilkkez gormustum arastırmıstım :D

hatta walter risin zehirini güya içinden bulup çıkartıyordu :D dizi izleyenler toplaşın konu piç oluyo yetişin :D:D:D

Toplam Hit: 3522 Toplam Mesaj: 26