Vimjo Grafikerler Arıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

WC'lerimizi temizlemek için Domestos'u iyi kullanan gerektiğinde tuz ruhu ile logarı temizleyebilen..... diye devam ettirseymiş bari.

ne diyon?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------

bu bise mi ?

"Merkezi Çekmeköyde bulunan firmamıza, Iyi derecede Ingilizce bilen, C#, AJAX, XHTML, CSS, JavaScript, XML, PHP, ASP.NET, .Net, SQL, MySQL, Visual Basic, Photoshop,Web Design bilen Windows Server işletimine hakim seyahat engeli bulunmayan calisma arkadaslari arıyoruz ."

utanmışlar "mümkünse kıllı olsun" yazamamışlar.

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Offf bu aadamların reklamları, grafikleri falan çok berbat yaa. Markadan soğudum. Reklamları genelde "Vimjoo, hayatın kendisi ooo!" tarzında.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Bu adam çok sağlam birisi ama harbi kaliteli elemanları var gerçekten işi yapabilecek varsa girsin derim.

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Amına koyuyum 22 yaşında tecrübeli mühendis arıyorlar bu memlette birinci dil ingilizce ikinci dil tercih sebebidir 1500 maaş istere eleman, bizim için çok derler götverenin evlatları

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

bu bise mi ?

"Merkezi Çekmeköyde bulunan firmamıza, Iyi derecede Ingilizce bilen, C#, AJAX, XHTML, CSS, JavaScript, XML, PHP, ASP.NET, .Net, SQL, MySQL, Visual Basic, Photoshop,Web Design bilen Windows Server işletimine hakim seyahat engeli bulunmayan calisma arkadaslari arıyoruz ."

.Net bilcek aynı şekilde visual basic bilcek. ASP.NET'i c# ile ama program filan olursa onları visual basic ile yazdıracaklar. Site tasarımlarını asp.net ile yaptırıp daha sonra php ye çevirip olmadı xml olarak görüntüleyecekler. Photoshop ile feysbuk için kendi resimlerini montajlattırıp web design zımbırtısı ile bloglarından paylaşacaklar. Vallahi güzel iş. Saçmalık. :)

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
Toplam Hit: 2347 Toplam Mesaj: 17