Virtual DJ İle Radyo Yayını Yapmak ?
-
S.a Arkadaşlar Virtual Dj ile Radyo Sanal Radyo yayını yapmak istiyorum Bu konuda yardımcı olursanız Sevinirim Tesekurler..
-
Hocam Varmıki Böyle Bişey :/ Winampla Yapılıyodu Amas Virtual Dj İle Yapıldıını İlkez Senden Duyuyorum :***
-
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam Varmıki Böyle Bişey :/ Winampla Yapılıyodu Amas Virtual Dj İle Yapıldıını İlkez Senden Duyuyorum :***
-------------------------------yapanlar var hocam ipneligine sölemiyorlar :)
-
sam2 ve sam3 dede oluıyor sam2 de sam2 yi bir siteye nasıl bağllarız o site üzerinden nasıl sam 2 yayını yaparız bunuda açıklarsanız sevinirim :)
-
simple cast prgramıyla pc den çıkan her sesi radyo yayını olarak kullana bilirsin ...
Bu forumda hiç yoksa 5 defa anlattım video bile var ara bul bir daha yapamam bıktım çünkü
ses kartının birleştiricisini aç simple casta server bilgilerini gir virtual dj yi çalıştır bu kadar
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------simple cast prgramıyla pc den çıkan her sesi radyo yayını olarak kullana bilirsin ...
Bu forumda hiç yoksa 5 defa anlattım video bile var ara bul bir daha yapamam bıktım çünkü
ses kartının birleştiricisini aç simple casta server bilgilerini gir virtual dj yi çalıştır bu kadar
-------------------------------onu nasıl yapıcam tam bilgi Verirmisin ?
-
caves bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------simple cast prgramıyla pc den çıkan her sesi radyo yayını olarak kullana bilirsin ...
vallaha hiçte bilgi veremem forumu araştır ben uğraşıp döküman hazırlıyorum 20-30 hit alıyo sonra 2 cevap sonrada böyle soruyorsunuz ara bul kardeşim -
DJ_Alper bunu yazdı:
caves bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
vallaha hiçte bilgi veremem forumu araştır ben uğraşıp döküman hazırlıyorum 20-30 hit alıyo sonra 2 cevap sonrada böyle soruyorsunuz ara bul kardeşim
-------------------------------la burda aradım yok olsa sana neden sorayım..
-
ben yapiyodum yayin ama ilk once radio kiralaman lazim yani yayini yapicagin radio serverini kiralaman lazim... istiyosan onuda ayarlarim ayarlarinida yaparim ... istiyosan ozel msj at ...
-
hepsi var :)) tamam hal Ettim :) saolun
-
dinleyebilürük mü?