Virtual Pc 2007(Harici İsletim Sistemi)
-
Arkadaslar bi aimin sorunu var.Direk yaziyorum.
Simdi bana tam anlattigi su; (bu olaylari pek bilmiyorum simdiden yazacaklarimda surcu lisan edersem affola!)
Simdi arkadas bilgisayarina harici bir isletim sistemi kurmus.Hem kendi isletim sistemi hemde virtual pc 2007 sayesinde harici bir isletim sistemi bu.Daha sonrasinda bu harici isletim sistemine bazi programlar yuklemek istiyormus ama yukluyemiyormus.Bilgisayarindan verileri aktarmak veya cd-rom'unu kullanmak istediginde bunlari yapamiyormus(harici isletim sisteminde).
Simdi bana dedigi sordugu tam olarak su ; Acaba bu yukaridaki uygulamalari harici isletim sisteminde nasil yapabilirim?
Simdiden tesekkurler muritler.
-
Yani harici isletim sisteminde ne yuklu olmali ki.Program yuklesin vs seyler yapsin harici isletim sisteminde arkadas.
-
Arkadasim virtual pc yi neden kullaniyor vmware varken anlamis .. degilim.. Vmware yi indir 6.5 olmasin.. 6.4 olsun .. sonra icerisine isletim sistemi yarattiginda windows br isletim sistemi .. ust tarafda.. isletim sisteminin .. ismine sag tik yaptigin vmware tools var onu kurdukdan sonra.. sanal makinaya real makinadan surukle birak seklinde dosya aktarimi yapabilir.
-
Peki program vs yikluyebilir veya cd romuda kullanabilirmi?
-
hocam :) hepsini yapar.. real hdd yi sanal makinaya gosterebilir.. vs vs .. :) indirip kurarsan.. kafandaki sorunlar gidecektr.)
-
Yeni bir sanal sürücü yaratırken ayarlarıyla alakalı
Herşeyi yapabilirsin.
Bkz: Help.
-
vm ile sanal is istasyonu kurdum la kendime :) Hyper-v de goz atin.
-
son bi istek.wm vare 6.4 internetten bulamadim link veya upload edebilirmisiniz.
Yardim ve bilgilendirme icin tesekkurler.
-
byur hoca
http://dl.phazeddl.com/1292237/VMware_Workstation_v6.0.4.93057/
-
Tesekkurler Martech realde odesiriz ;D
-
Virtual Pcyi kurduktan sonra, içerisinede işletim sistemini kurduktan sonra,
yukarıdaki menüde add virtualpc addonn die bi seçenek var ona tıklayın, virtual pcnin cdromuna yerleştirecek o cdyi daha sonra o kurulumu yapın...
shared directory özellikleri fln o add on ile geliyor... daha sonra settnigsinden aynı cdromu kullanmalarını fln söleyin sorun kalmayacaktır...