Virus & Trojen [Yardim]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    kasper ile nod32 silmiyo: proyu kaldırdıgın zaman hepsı gerı gelıyor ;))) virüslerle ugrasmıyorum:)) onlarda benle ugrasamıyor ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciminli
    Ciminli's avatar
    Erkek
    Bu konuyu Sabah acmistim ama doyurucu bir bilgiye ulasamadim. tekrar bir güncelleyeyim dedim. Bu Trj ni formatlamadan yok etmenin bir yolu varmi?

* Südün Bozuksa Senin Üc Gram Uckura Satilmissa Ruhun ! Yanasma * Gök Girsin Kizil Ciksin !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azimkar
    azimkar's avatar
    Erkek
    hijackthis programının bir faydası olur mu bilemem ama bende yüklü ve bir ara hoparlörlerden acayip acayip sesler geliodu virüs olduğu belliydi seskartından;o pro azına etti virüsün ,daha bilgili olan arkadaşlar vardır sanırsam

Arabanızın önünedki çocuklar kazaya sebep olur, arkanızdakiler ise çocuğa... İnsanlar konuşur, aptallar gürültü yapar! Her problemin bir çözümü vardır.Fakat asıl sorun çözmenin zaman almasıdır... Eğer bir sorun varsa, kesin çözümü de vardır. Çözümü yoksa zaten sorun değildir! Uzun Olan Kuyu Değil , Kısa Olan İPTİR!! Hiç bir psikiatrist insanı tuvalet kadar rahatlatamaz. Sakın girme helaya başın girer belaya götürürler merkeze öptürüller herkese Hayatta dik durmayı öğren maksat gölgenin imajı düzelsin Helalara sigara izmariti atmayın.Biz sizin kültablalarınıza işiyormuyuz? Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir... Ama mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi! özlü sözlerden bir kısmı:))
Toplam Hit: 4315 Toplam Mesaj: 14