Virüs Html Kodu Bi Bakın Kardesler Yardım Edın
-
simdi bana virüs kodu falaln birine zarar vercek nekadar html kodu varsa lazım forda bı ara baktım bulmusutm kaybettım :D ya bi siteye koycam acınca adam direk pcsine zara verck hasar vercek html kod lazım ark yardım edersenız sevinirim edende etmeyende alllah razı olsun iyi gecelr
-
Bu tip işlerin bu kadar kolay ve mümkün olduğunu düşünen insanlara hayranım : )))
HTML le zarar verilse idi, MySpace lerden virüs yağardı dimi ?
-
bi buton ekle sitene.
sonra o butonun içine;
şunu yaz :D
git adamın pc'sine zarar ver.
(((((: ya sayıyla mı veriyolar sizi yaa. bide öyle bi kod buldumda kaybettim. lafa bak a.q öyle bi kodu bulacanda bırak bide kaybedecen... töbe töbe...
-
adam gibi bi soru sorduk cevap veren versın vermeyen dalgayı bıraksın tahribatta vardı trojen atan kod onu bulmustum geri bulmadım ondan kaybettım dedim nese yardım edecek biri yoksa heralde bosverın
-
Kardes pro gruop bun yaptıgı proo tollls var onunla ıstedıgın exe yı html cevırsın
bu özellik prorat 1.8de de mevcutttur
-
okul bunu yazdı:
-----------------------------
adam gibi bi soru sorduk cevap veren versın vermeyen dalgayı bıraksın tahribatta vardı trojen atan kod onu bulmustum geri bulmadım ondan kaybettım dedim nese yardım edecek biri yoksa heralde bosverın
-----------------------------
ya tamam adam gibi soru soruyorsun ama saçma bi soru soruyorsun. o yüzden saçma bi cevap alıyorsun. -
Bak hocam
Şimdi adama download vs ettirebilirsin...
ActiveX denetimleri vs...
Diye bir hede var.
Bununla yapılabiliyor bu tarz işlemler...
Ama 2 sorun var:
1) Karışık ( Yapması zor )
2) Bunlar zaten browserlar tarafından engelleniyor...
Yani durum böyle...
Kolay değil adam düdüklemek...
NOT: Bazı cahil "dallama" lar bu tip şeylerin mümkün olduğunu savunacaktır tabiiki : ))
Hatta benzeri bir konunun "mümkünsüz" tartışmasının olduğu konu:
http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=44067
-
Bilgisayarımda hiçbir AV bulunmamakta...
Ve istediğin linke tıklayacağım...
Ve bu nane çalışmayacak !
-
Nury bunu yazdı:
-----------------------------Tam Tersi ;
eğer karşı taraf internet explorer kullanıyorsa iş çok rahat sadece siteye girmesi yeterli olacaktır virüsü / loggeri yemesi için
server.exe nin linkini kendininkinin linkiyle değiş
------
-----------------------------hoca bu virüsü kimden çaldın öle bakim :) bu yazdığını ben denedim çalışıyor ama pc kullanmasını biraz bilen biri çok rahatlıkla bilgisayarından temizleyebilir.
-
Nury cok saol kardes bunu tahribatta biri verdi hatta bubun gibi 6-7 kod verdi ama aradım aradım bulamadım konu baslıgı isimine unuutum saol kardes sayende hatırladım kodu diger ark yorumlarıve verdıklerı bilgiler için saolun diorurm ve iyi gecelr diliorum herkese
-
peki degişmez ana sayfa kodunu bilen varmı?