Virus Lazim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

al da git hadi 6 yıl sonra görüşmek üzere :) virüs lazım olursa gel yine lütfen çekinme.

Zehirrr . . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

2007 tarihli üyelik.Nickin sonundaki 61'i doğum tarihi kabul edersek 52 yaşında olmuş oluyor ki zaten profilindede 52 yaş yazıyor.Hesap açıldığından beri siteye girilmiyor ama son zamanlarda niyeyse siteye giriliyor.Ama yazdıkları ilkokullu seviyesinde..

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muti61
    muti61's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

2007 tarihli üyelik.Nickin sonundaki 61'i doğum tarihi kabul edersek 52 yaşında olmuş oluyor ki zaten profilindede 52 yaş yazıyor.Hesap açıldığından beri siteye girilmiyor ama son zamanlarda niyeyse siteye giriliyor.Ama yazdıkları ilkokullu seviyesinde..

hcm ogret o zaman cok biliyorsan....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muti61
    muti61's avatar
    Erkek

allah razi olsun senden ...iste bu kadar ..cok tesekkurler birader ..adam gibi adamsin...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muti61
    muti61's avatar
    Erkek

aylardan beri bir sey rica ettik... demediginiz kalmadi....musluman insan saygi ,sevgi,yardim sever olur....ama sizler cogunlukla demediginiz kalmadi.....sizler musluman olamazsiniz....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    muti61 bunu yazdı

aylardan beri bir sey rica ettik... demediginiz kalmadi....musluman insan saygi ,sevgi,yardim sever olur....ama sizler cogunlukla demediginiz kalmadi.....sizler musluman olamazsiniz....

Bak çocuk musun yoksa troll müsün bilmiyorum ama müslümanlığı senden öğrenecek değilim.Bebeye bak amk.

http://www.islamdahayat.com/riyaz/muslumana%20kafir%20demek326.html

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muti61
    muti61's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    muti61 bunu yazdı

Bak çocuk musun yoksa troll müsün bilmiyorum ama müslümanlığı senden öğrenecek değilim.Bebeye bak amk.

ONCE OGRENMEK ICIN BEYIN LAZIM..ISKEMBE DEGIL....ODA SENDE YOKKI KONUSUYORSUN

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    muti61 bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı
    muti61 bunu yazdı

Haydi sen haddini aşmadan al virüsünü git. Bir 7 yıl sonra yine gel.

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    Efendi bunu yazdı
    muti61 bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı
    muti61 bunu yazdı

Haydi sen haddini aşmadan al virüsünü git. Bir 7 yıl sonra yine gel.

:D http://youtu.be/DWVni5kcR4M?t=1m

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

İçine ketçap mayonez de koyayım mı  hocam ?

Toplam Hit: 9121 Toplam Mesaj: 62