Virüs Sorunu
-
LuCiFeR bunu yazdı:
-----------------------------
hocam guvenlı modda acmıyor sıstem gerı yuklemeyıde acmıyor :(
-----------------------------ama hala format atmak istemiyosun?
-
teşekkurler arkadaşlar ılgınız ıcın sağolun format atıcam mecbur artık yapacak başka bırsey yok sanırım :/
-
conficker gıbı gorunuyo.bunla ılgılı bıkac program cıkmıstı sanırım symantecın de vardı ama bu cozum degıl.bulasan exelerını de mecburen sılmek zorundasın.format atsan bıle bu dosyaları sılmen lazım farklı suruculerdekı.drıverları ve programları kurmadan bunları sıl ve bı antıvırusle tarat.
-
format atmadıysan teamviewer ID ve Şifreni bana pm ile at ben hallederim.
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------------------------------
teamviewer nedir abi?ben bilmiyorum..
------------------------
teamviewer programini kuruyorsun o sana sifre veriyor onu bana yolluyorsun sanki ben yanindaymisim gibi bilgisayarini kontrol ediyorum o an icin
------------------------
Hocam şaka mısın sen..Mavra yapacak başka adam bul.Ben sana 2 beden büyüğümdaha dun basima geldi, teamviewer'la adamin sifrelerini calcam :)
-
7-19 bunu yazdı:
Avira bunu yazdı:
-----------------------------------------------------
teamviewer nedir abi?ben bilmiyorum..
------------------------
teamviewer programini kuruyorsun o sana sifre veriyor onu bana yolluyorsun sanki ben yanindaymisim gibi bilgisayarini kontrol ediyorum o an icin
------------------------
Hocam şaka mısın sen..Mavra yapacak başka adam bul.Ben sana 2 beden büyüğümdaha dun basima geldi, teamviewer'la adamin sifrelerini calcam :)
-----------------------------aviraya laf atmayın daha önce benim pcye bağlanmıştı bişi çaldığı yokm tertemiz ediyor
-
anlamadin galiba hocam