Virus Yada Trojan Kodlayanlar Olmasaydı Ne Olurdu?
-
esquire arkadaşım senin dediğin olayı yazılım üreticiler hesap ediyor zaten.. mesela bi programın satış fiyatı 100 ytl.. adam diyo ki işte şu kadar kişi orjinal alırsa ve şu kadar kişi korsan kullanırsa.. orjinal kullananlara satış fiyatını 350 ytl yapıyorlar aynı parayı elde ediyorlar :) bu işi en iyi microsoft yapıyor :)
-
Bilgisayar kullanmanın tadı olmazdı
-
Anti virüs yazılımları olmazdı,netin de tadı olmazdı :)
-
ertan benim demek istediğim o değil. söylediklerinde haklısın ama benim dediğim olay daha farklı. sistemde olmazsa olmaz yazılımlar neler işletim sistemi, sıkıştırma açma, video ve müzik oynatıcları ve benzerleri bu tip programlarda senin dediğine katılıyorum ama benim dediğim farklı bir olay. örnek olarark 3d grafikli bir program öğrenmek isteyen şahıs bu program elinin altında olursa öğrenir. elinde yoksa öğrenemez. bunu bilen üreticiler bana göre bilerek illegal olanıda piyasa aktarıyor. bu programlar bir senelik kullanım lisansı 4000 dolar civarı, öğrenci sürümü ise 500$ civarı bir şey ve bir sürü özelliği kapalı. bu kadar paraya satılan bir programın korunması bu kadar basit mi? asıl soru bu.
-
sanal alem sonuçta gerçek olmasada bir dünya ve şöyle düşünün dünyada kötülük olmasa nolurdu? :) yeter artar bile cevabı bulmaya
-
hepiniz haklısınız hocalar :)
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------en iyi antivirus kaspersky olduguna göre kaspersky de bi pokluk var demekki :)
ayrıca msn patlatma, çatlatma, bomlatma ve zortlatma olmazdı ve bunları deneyen lamer lar olmazdı ne güzel :)
--------------------------muhahahahah koptum şu anda yerlerdeyim patlatma çatlatma bomlatla zortlatma :D sıfat tamlaması gibi birşey olmuş ya
-
mesela sen olmazdın
-
virüsler olmasaydı kaspersky nin o pis domuz sesini çekmiyo olacaktık..=)
edüt ettim..=)
Toplam Hit: 4104 Toplam Mesaj: 20